پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

مواد پروتئینی و چند نکته مهم


مواد پروتئینی و چند نکته مهم

▪ پیش از پختن گوشت قرمز چربی هایی را که به چشم می خورد جدا کنید.
▪ قبل از طبخ گوشت مرغ، پوست آن را جدا کنید چون چربی فراوانی دارد.
▪ تا حد امکان از سرخ کردن گوشت خودداری کنید.
▪ چربی …

پیش از پختن گوشت قرمز چربی هایی را که به چشم می خورد جدا کنید.

قبل از طبخ گوشت مرغ، پوست آن را جدا کنید چون چربی فراوانی دارد.

تا حد امکان از سرخ کردن گوشت خودداری کنید.

چربی و کلسترول مغز، زبان و کله پاچه بسیار زیاد است و باید در مصرف این گونه مواد غذایی افراط نکنید.

اگر بخواهید گوشت یخ زده را آب پز کنید باید بلافاصله بعد از خارج کردن از حالت فریز آن را بپزید و برای خارج کردن گوشت از حالت یخ زده باید آن را چند ساعت قبل از طبخ از فریزر خارج کنید و در یخچال بگذارید.

بهتر است از گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی به جای گوشت قرمز استفاده کنید.

کلسترول زرده تخم مرغ زیاد است بهتر است بزرگسالان در هفته بیش از ۳ عدد تخم مرغ چه تنها و چه در کوکو و املت استفاده نکنند.

مصرف حبوبات به علت دارا بودن فیبر و پروتئین زیاد، توصیه می شود.

انواع مغز ها (گردو، بادام و پسته) میان وعده های خوبی برای تامین پروتئین، انرژی و برخی از مواد مغذی مانند آهن هستند.

بهتر است مغزها را خام بخورید و اگر نوع بو داده آن را می خورید باید نمک آن زیاد نباشد.