چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کوکوی کدو سبز با شکر


کوکوی کدو سبز با شکر

کوکوی کدو را به انواع و اقسام مدل ها می پزند کافی است شما کدوسبز دوست داشته باشید فرقی نمیکند که با چه موادی آن کوکو پخته باشند. این کوکوی کدو یک فرق عمده دارد این که در مواد تشکیل دهنده آن کمی از شکر استفاده شده است.

کوکوی کدو را به انواع و اقسام مدل ها می پزند کافی است شما کدوسبز دوست داشته باشید فرقی نمیکند که با چه موادی آن کوکو پخته باشند. این کوکوی کدو یک فرق عمده دارد این که در مواد تشکیل دهنده آن کمی از شکر استفاده شده است. تعجب نکنید. امتحان کنید. طعم و مزه و متفاوتی دارد که هیچ وقت تجربه نکرده اید.

مواد لازم

۳ عدد کدوی متوسط

۴ عدد تخم‌مرغ

۱ ق س آرد سفید

۲ ق س شکر

نوک ق چ زعفران ساییده شده

نوک ق چ دارچین

نمک به مقدار لازم

مقداری روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

۱. کدوها را شسته و پس از پوست کندن، با رنده درشت رنده کنید. کدوهای رنده شده را در کاسه بلوری بزرگی بریزید و همه مواد شامل تخم‌مرغ، آرد، شکر، نمک، زعفران و دارچین را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

۲. در تابه گردی با اندازه متوسط، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید و بگذارید داغ شود؛ سپس مواد را داخل تابه بریزید و شعله اجاق گاز را برای مدت یک دقیقه زیاد کرده ، سپس کم کنید و در ظرف را بگذارید تا کوکو به اصطلاح خودش را بگیرد. پس از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد، آن را مانند کوکوی سبزی برش بزنید و هر تکه را برگردانید و طرف دیگر را هم در روغن سرخ کنید.

نکته ۱: شما می‌توانید به جای آنکه شکر به مواد کوکو بریزید، آن را از مواد داخل کوکو حذف کرده ولی با کمی آب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی قوام بیاید، سپس بعد از آماده شدن کوکو، این شربت را روی کوکو بریزید و سرو کنید.

نکته ۲: برای خوشرنگ شدن این کوکو علاوه بر زعفران، از رب گوجه فرنگی هم می‌توانید استفاده کنید.

نکته ۳: این غذا را داخل فر نیز می‌توان پخت.

نکته ۴: وجود آرد در مواد لازم این روش پخت، باعث می‌شود آب اضافی کدوی رنده شده جذب شده ، از شل شدن کوکو جلوگیری شود.