چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا
انگشتی موز
مواد اولیه :
آرد یک پیمانه
کره ۱۲۵ گرم
تخممرغ دو عدد
پودرشکر نصف پیمانه
بیکینگپودر دو قاشق چایخوری
نشاسته به میزان لازم
مواد داخل شیرینی:
موز،
پودرقند
دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا کره نرم شده را با تخممرغ میزنیم، سپس به آن پودرشکر، بیکینگپودر و آرد را اضافه میکنیم. آن قدر به این مواد نشاسته اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم، سپس به کمک وردنه خمیر را به قطر نیم سانتیمتر باز میکنیم و مستطیلهایی به ابعاد دلخواه میبریم. بعد یک قطعه موز را در مخلوط دارچین و پودرقند غلتانده و در میان خمیر مستطیل قرار میدهیم و خمیر را میبندیم، دو طرف آن را کاملا به هم میچسبانیم و در سینی فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
بعد از پختن شیرینی میتوانیم آن را با دارچین، پودرقند یا شکلات ذوب شده تزئین کنیم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس دولت شورای نگهبان تعطیلی شنبه قوه قضائیه دولت سیزدهم رئیس جمهور رهبر انقلاب حسن روحانی مجلس یازدهم
مشهد سیل قوه قضاییه تهران هواشناسی شهرداری تهران پلیس قتل فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری
مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی دلار مسکن سایپا بورس ایران خودرو
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران کتاب فردوسی زنان سریال شاهنامه تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس مهران مدیری
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه حماس اوکراین ترکیه نوار غزه طوفان الاقصی
پرسپولیس استقلال فوتبال لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر ایران جواد نکونام بازی فولاد خوزستان مهدی طارمی فولاد
هوش مصنوعی گوگل عیسی زارع پور ناسا ایرانسل تبلیغات تلفن همراه موبایل دوربین اپل فیبر نوری
وزارت بهداشت دیابت سرطان زوال عقل سرماخوردگی کاهش وزن بارداری واکسن نمک