چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
انگشتی موز
مواد اولیه :
آرد یک پیمانه
کره ۱۲۵ گرم
تخممرغ دو عدد
پودرشکر نصف پیمانه
بیکینگپودر دو قاشق چایخوری
نشاسته به میزان لازم
مواد داخل شیرینی:
موز،
پودرقند
دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا کره نرم شده را با تخممرغ میزنیم، سپس به آن پودرشکر، بیکینگپودر و آرد را اضافه میکنیم. آن قدر به این مواد نشاسته اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم، سپس به کمک وردنه خمیر را به قطر نیم سانتیمتر باز میکنیم و مستطیلهایی به ابعاد دلخواه میبریم. بعد یک قطعه موز را در مخلوط دارچین و پودرقند غلتانده و در میان خمیر مستطیل قرار میدهیم و خمیر را میبندیم، دو طرف آن را کاملا به هم میچسبانیم و در سینی فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
بعد از پختن شیرینی میتوانیم آن را با دارچین، پودرقند یا شکلات ذوب شده تزئین کنیم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست