چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا

انگشتی موز


انگشتی موز

● مواد اولیه :
▪ آرد یک پیمانه
▪ کره ۱۲۵ گرم
▪تخم‌مرغ دو عدد
▪ پودرشکر نصف پیمانه
▪ بیکینگ‌پودر دو قاشق چایخوری
▪ نشاسته به میزان لازم
● مواد داخل شیرینی:
▪ موز،
▪ پودرقند
▪ دارچین …

مواد اولیه :

آرد یک پیمانه

کره ۱۲۵ گرم

تخم‌مرغ دو عدد

پودرشکر نصف پیمانه

بیکینگ‌پودر دو قاشق چایخوری

نشاسته به میزان لازم

مواد داخل شیرینی:

موز،

پودرقند

دارچین به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کره نرم شده را با تخم‌مرغ می‌زنیم، سپس به آن پودرشکر، بیکینگ‌پودر و آرد را اضافه می‌کنیم. آن قدر به این مواد نشاسته اضافه می‌کنیم تا خمیر نرمی به دست‌ آید. خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم، سپس به کمک وردنه خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر باز می‌کنیم و مستطیل‌هایی به ابعاد دلخواه می‌بریم. بعد یک قطعه موز را در مخلوط دارچین و پودرقند غلتانده و در میان خمیر مستطیل قرار می‌دهیم و خمیر را می‌بندیم، دو طرف آن را کاملا به هم می‌چسبانیم و در سینی فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم.

بعد از پختن شیرینی می‌توانیم آن را با دارچین، پودرقند یا شکلات ذوب شده تزئین ‌کنیم