یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
برش های گردو ، نارگیل
مواد لازم:
کره یا مارگارین نرم: ۶ قاشق غذاخوری
شکر: یک چهارم پیمانه
آرد: یک پیمانه+۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲عدد
وانیل: کمی
شکر: یک پیمانه
نارگیل: یک پیمانه
گردو خرد شده: نصف پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
کره و شکر را با سرعت پایین همزن، هم بزنید تا نرم و سبک شود.
یک پیمانه آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. خمیر به دست آمده را در قالب مربع شکل پهن کنید و به مدت ۱۲ تا ۱۷ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی شود.
در ظرف متوسط دیگر، تخم مرغ ها را کمی هم بزنید، وانیل و شکر ۲قاشق غذاخوری و نارگیل و گردو را اضافه کنید و هم بزنید و به طور مساوی روی خمیر پخته شده پهن کنید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی رنگ شود و خود را بگیرد.
بگذارید پس از پخت به مدت ۱۰ دقیقه بماند، با استفاده از نوک چاقو آن را از قالب جدا کنید و پس از آن که کاملاً خنک شد، برش بزنید.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان مجلس شورای اسلامی ایران دولت چهاردهم دولت سیزدهم پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رهبر انقلاب رئیس جمهور مجلس انتخابات
شورای شهر تهران شهرداری تهران تهران هواشناسی پشه آئدس اربعین سازمان هواشناسی وزارت بهداشت قتل گرمای هوا پلیس سلامت
خودرو قیمت خودرو واردات خودرو قیمت دلار بازار خودرو مالیات برق حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان ایران خودرو مسکن
سعید راد تلویزیون رضا کیانیان سینمای ایران شهید عاشورا محرم دفاع مقدس موسیقی امام حسین (ع) رسانه ملی سینما
هوش مصنوعی حوزه علمیه فناوری وزارت علوم اختلال جهانی باتری
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا دونالد ترامپ روسیه جنگ غزه ترامپ جو بایدن تل آویو
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات المپیک 2024 پاریس لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک تراکتور
تبلیغات مایکروسافت فیلترینگ همستر کامبت ویندوز شیائومی گوگل ناسا سامسونگ موبایل امنیت سایبری مریخ
تابستان دیابت مغز فشار خون استرس ویتامین افسردگی بیماری تب دنگی چای مو کودک اضطراب