یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

برش های گردو ، نارگیل


برش های گردو ، نارگیل

● مواد لازم:
کره یا مارگارین نرم: ۶ قاشق غذاخوری
شکر: یک چهارم پیمانه
آرد: یک پیمانه+۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲عدد
وانیل: کمی
شکر: یک پیمانه
نارگیل: یک پیمانه
گردو خرد شده: نصف پیمانه

● …

مواد لازم:

کره یا مارگارین نرم: ۶ قاشق غذاخوری

شکر: یک چهارم پیمانه

آرد: یک پیمانه+۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: ۲عدد

وانیل: کمی

شکر: یک پیمانه

نارگیل: یک پیمانه

گردو خرد شده: نصف پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کره و شکر را با سرعت پایین همزن، هم بزنید تا نرم و سبک شود.

یک پیمانه آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. خمیر به دست آمده را در قالب مربع شکل پهن کنید و به مدت ۱۲ تا ۱۷ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی شود.

در ظرف متوسط دیگر، تخم مرغ ها را کمی هم بزنید، وانیل و شکر ۲قاشق غذاخوری و نارگیل و گردو را اضافه کنید و هم بزنید و به طور مساوی روی خمیر پخته شده پهن کنید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی رنگ شود و خود را بگیرد.

بگذارید پس از پخت به مدت ۱۰ دقیقه بماند، با استفاده از نوک چاقو آن را از قالب جدا کنید و پس از آن که کاملاً خنک شد، برش بزنید.