پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

خوراک گوشت و قارچ


خوراک گوشت و قارچ

● وسایل مورد نیاز
۴۵۰ گرم گوشت بدون استخوان
▪ سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ نصف قاشق مرباخوری نمک
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل
▪ دو عدد هویج متوسط خرد شده
▪ دو عدد پیاز کوچک خرد …

وسایل مورد نیاز

۴۵۰ گرم گوشت بدون استخوان

سه قاشق غذاخوری روغن زیتون

نصف قاشق مرباخوری نمک

یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل

دو عدد هویج متوسط خرد شده

دو عدد پیاز کوچک خرد شده

۲۰۰ گرم قارچ

۴۰۰ گرم لوبیا سفید پخته

نصف فنجان رب گوجه

پودر سیر یک قاشق غذاخوری

چهار عدد گوجه فرنگی

طرز تهیه

در یک تابه بزرگ یک قاشق روغن زیتون ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید سپس گوشت ها را که از قبل خرد کردید به آن اضافه کرده و برای یک الی دو دقیقه تفت دهید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید.

در تابه دیگری بقیه روغن را ریخته و هویج را برای سه دقیقه در آن سرخ کنید. سپس پیازهای خرد شده را بیفزایید و آن را برای پنج تا هشت دقیقه دیگر حرارت دهید.

قارچ ها را که شسته و لایه لایه خرد کرده اید بخارپز کنید. گوجه فرنگی ها را خرد کرده درون تابه به سبزیجات اضافه کنید سپس لوبیای پخته شده را همراه قارچ درون تابه بریزید و به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید.

رب را با پودر سیر مخلوط کرده همراه با گوشت های سرخ شده به مواد درون تابه اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی و با حرارت ملایم برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخته و جا بیفتد.

فریده وکیلی