شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
عوارض مصرف زیاد شربت ذرت
همه ما از خوردن شیرینی لذت می بریم اما خوب است بدانید که در تهیه آن از شربت ذرت استفاده می شود که میزان فروکتوز بالایی دارد.
میزان فروکتوز و گلوکز در شکر (ساکارز) برابر است اما در شربت ذرت میزان فروکتوز بیشتر است و همین امر باعث شیرینی بیشتر آن می شود. در ادامه مطلب به عوارض مصرف زیاد این شیرینی اشاره می کنیم.
- مصرف زیاد شربت ذرت باعث چاقی و بروز دیابت نوع ۲ می شود.
- احتمال ابتلا به نقرس را افزایش می دهد.
- فروکتوز می تواند نسبت به انسولین مقاومت ایجاد کند.
- باعث افزایش تولید تری گلیسیرید می شود.
- چربی های احشایی را افزایش می دهد.
- احتمال ابتلا به سندروم متابولیک و بیماری کبد چرب افزایش می یابد.
- شربت فروکتوز در پی فرآوری موادی مانند آرد ذرت، آرد گندم و سیب زمینی به دست می آید که در کنار محصولاتی مانند نشاسته و گلوکز، با نام صنعتی HFCS با درجات مختلف تهیه می شود. از این محصول در صنایع شیرینی پزی، غذاهای کنسروی، نوشیدنی های انرژی زا و دسرها استفاده می شود.
HFCS ۹۰ در مواردی استفاده می شود که مقدار کمی شیرین کننده مصرف می شود و با نام «محلول فوق شیرین» شناخته می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست