جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
عوارض مصرف زیاد شربت ذرت
همه ما از خوردن شیرینی لذت می بریم اما خوب است بدانید که در تهیه آن از شربت ذرت استفاده می شود که میزان فروکتوز بالایی دارد.
میزان فروکتوز و گلوکز در شکر (ساکارز) برابر است اما در شربت ذرت میزان فروکتوز بیشتر است و همین امر باعث شیرینی بیشتر آن می شود. در ادامه مطلب به عوارض مصرف زیاد این شیرینی اشاره می کنیم.
- مصرف زیاد شربت ذرت باعث چاقی و بروز دیابت نوع ۲ می شود.
- احتمال ابتلا به نقرس را افزایش می دهد.
- فروکتوز می تواند نسبت به انسولین مقاومت ایجاد کند.
- باعث افزایش تولید تری گلیسیرید می شود.
- چربی های احشایی را افزایش می دهد.
- احتمال ابتلا به سندروم متابولیک و بیماری کبد چرب افزایش می یابد.
- شربت فروکتوز در پی فرآوری موادی مانند آرد ذرت، آرد گندم و سیب زمینی به دست می آید که در کنار محصولاتی مانند نشاسته و گلوکز، با نام صنعتی HFCS با درجات مختلف تهیه می شود. از این محصول در صنایع شیرینی پزی، غذاهای کنسروی، نوشیدنی های انرژی زا و دسرها استفاده می شود.
HFCS ۹۰ در مواردی استفاده می شود که مقدار کمی شیرین کننده مصرف می شود و با نام «محلول فوق شیرین» شناخته می شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
آمریکا عراق جنگ حماس نیکا شاکرمی مجلس شورای اسلامی روز معلم دولت رهبر انقلاب معلمان مجلس بابک زنجانی
ایران هواشناسی بارش باران هلال احمر آتش سوزی قوه قضاییه تهران پلیس سیل معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
سهام عدالت قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ایران خودرو کارگران
سریال پایتخت مهران مدیری تلویزیون عفاف و حجاب تئاتر مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل جنگ غزه فلسطین روسیه ترکیه نوار غزه اوکراین چین انگلیس ایالات متحده آمریکا بنیامین نتانیاهو
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر گوگل اپل عیسی زارع پور تلفن همراه تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب دیابت کاهش وزن