چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
سالاد نخود و تن ماهی
مواد لازم:
نخود آب پز شده: یک پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای: یک عدد
کاهو: به اندازه کافی
پیازچه: ۳ عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
تن ماهی یا مرغ آب پز و ریش ریش شده: ۲۲۵ گرم
مواد لازم برای تهیه سس:
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سیب: ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: کمی
طرز تهیه سالاد:
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، نخودها را روی آن پخش کنید، با روغن و کمی نمک آغشته کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی و خشک شود. در این ۱۵ دقیقه چند بار مواد را هم بزنید.
کاهو را به تکه های کوچک برش بزنید. فلفل دلمه ای و پیازچه را ریز برش بزنید و به کاهو اضافه کنید.
تن ماهی یا مرغ ریش ریش شده و جعفری را نیز به مواد اضافه کنید.
برای تهیه سس تمامی مواد را در همزن مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست