پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
کوفته بادنجان
اگر شما هم عاشق بادنجان هستید مطمئنم این کوفته های شکم پر رو دوست خواهید داشت. یه کوفته با بادنجان و پارمزان و جعفری با مغز پنیر و گردو... فقط با شنیدنش هم مشتریش میشیم!
مواد لازم :
بادنجان : دو عدد
جعفری : ربع لیوان
تخم مرغ : یک عدد
آرد سوخاری : ربع لیوان
پارمزان : یک چهارم لیوان
اورگانو یا آویشن : ۱ ق چ
پودر پیاز : ربع ق چ
فلفل قرمز : مقداری
آب لیمو : ۲ ق غ
برای فیلینگ:
گردو : نصف لیوان
پنیر چدار : ۱۰۰ گرم
برای کاور:
آرد : ۲ ق غ
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد سوخاری : ۲ ق غ
طرز تهیه:
پنیر چدار رو رنده میکنیم
گردو ها و چدار رو توی بلندر میریزیم و بلند میکنیم
اگر چدار ندارید یا با شوریش مشکل دارید از پنیرهای دیگه مثل گودا استفاده کنید
بادنجانها رو حلقه می کنیم
نمک میزنیم و توی آبکش به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا آب بندازه و تلخیش از بین بره
با دستمال کاغذی آشپزخونه بادنجانها رو خشک می کنیم
توی سینی فر قرار داده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا کبابی شن
بادنجانها و جعفری و آرد سوخاری و پارمزان و اورگانو و پودر پیاز و فلفل قرمز و یک عدد تخم مرغ و آب لیمو رو توی بلندر میریزیم.
چند تا پالس میزنیم تا مخلوط شن
ولی نه زیاد که کاملا له شه یعنی تیکه های کوچیک بادنجان باید دیده شه.
دستهامون رو خیس میکنیم
اندازه یک گردوی درشت از خمیر بادنجان برمیداریم و کف دست پهن میکنیم
مقداری از مخلوط پنیر و گردو رو روش قرار میدیم
به همون اندازه از خمیر بادنجون روش میذاریم و با انگشتان خیس خوب درزهاش رو میگیریم و کف دست میغلتونیم . طوری که فیلینگ کاملا با مخلوط بادنجون پوشونده بشه
نکته :
کمک میشه اگر دستمون رو مرتب خیس کنیم و اینکار مانع از چسبیدن مواد به دستهامون میشه
سه تا کاسه رو جلو رومون میذاریم. توی یکی آرد دومی تخم مرغ و سومی آرد سوخاری
تخم مرغ رو با چنگال کمی هم میزنیم تا باز شه
گلوله های کوفته رو توی کاسه آرد میندازیم و کاسه رو میچرخونیم تا کل سطح کوفته با آرد پوشونده شه
حالا کوفته رو توی تخم مرغ میندازیم و با چنگال توی کاسه تکونش میدیم تا کل سطحش به تخم مرغ آغشته شه
کوفته رو توی کاسه آرد سوخاری میندازیم
کاسه رو میچرخونیم تا کوفته با آرد سوخاری کاور شه
من با این میزان مواد ۵ تا کوفته به سایز نارنگی به دست آوردم
همینطور که میبینید اون شیوه چرخوندن کوفته توی کاسه بدون تماس دست یا چنگال باعث میشه که کوفته های خوشگلی داشته باشیم
دونه دونه کوفته ها رو توی حمام روغن سرخ کرده و روی دستمال کاغذی آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته شه
حرارت روغن نباید زیاد باشه تا کوفته ها فرصت داشته باشن که مغزپخت شن . اگر حرارت خیلی بالا باشه کاور کوفته ها سریع طلایی میشه بدون اینکه خوب بپزه پس حرارت رو تنظیم کنی
کوفته های بادنجونی با طعم پارمزان و جعفری با مغز چدار و گردو . به به!
اینم یه نما از مرکزش. و البته اگر از پنیر گودا یا متزارلا استفاده کنید بعد از اینکه کوفته رو باز میکنید یه مرکز مذاب خواهد داشت که خیلی زیبا میشه. ولی من طعم چدار رو ترجیح میدم
در صورتی که با شوری پنیر میونه خوبی ندارید میتونید پارمزان رو کم کنید و به جای چدار از پنیر خامه ای یا پنیر پیتزا استفاده کنید
میتونید با نون یا برنج یا از اون بهتر با پاستا میل کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
آتش سوزی هلال احمر قوه قضاییه تهران پلیس اصفهان بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو خودرو قیمت سکه دلار حقوق بازنشستگان بانک مرکزی سایپا ایران خودرو کارگران
فضای مجازی سریال جواد عزتی نمایشگاه کتاب عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین ترکیه انگلیس اوکراین نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما کولر تبلیغات موبایل تلفن همراه اینستاگرام اپل گوگل ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی