سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
خوراک مرغ با پنیر پیتزا
مواد لازم:
سینه مرغ:
دو عدد
اسفناج بخارپز :
۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا :
۱۵۰ گرم
آرد گندم :
۸۰ گرم
سیر تازه رنده شده :
دو حبه
سس کچاپ :
۱۰۰ گرم
روغن مایع :
۱۰۰ گرم
نمک و فلفل :
به میزان لازم
طرز تهیه:
سینههای مرغ را که از قبل شستهایم مقداری با گوشتکوب میکوبیم و کنار میگذاریم. سپس در ظرفی نمک، فلفل و آرد گندم را مخلوط کرده و سینه مرغ کوبیده شده را درون آن میغلتانیم درون تابه با کمی روغن سرخ میکنیم. روی مرغهایی که دو طرفشان سرخ شده، سس کچاپ میریزیم و اسفناج را که از قبل بخارپز کردهایم به همراه سیرهای رنده شده روی سس میریزیم و در پایان پنیر پیتزا را بر روی کل مواد میریزیم. مرغها را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میگذاریم. وقتی پنیر پیتزای روی مرغها آب شد، مرغها را از فر خارج کرده و دوباره مقداری سس کچاپ بر روی آنها میریزیم و سرو میکنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست