شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

حلیم بادمجان اصفهان


حلیم بادمجان اصفهان

● مواد لازم:
▪ بادمجان: یک و نیم کیلوگرم
▪ پیاز داغ و نعناع داغ: به میزان کافی
▪ برنج: یک پیمانه
▪ کشک: نیم کیلوگرم
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم
▪ گوشت: ۲۵۰ تا ۵۰۰ گرم

● طرز تهیه:
برنج را …

مواد لازم:

بادمجان:

یک و نیم کیلوگرم

پیاز داغ و نعناع داغ:

به میزان کافی

برنج:

یک پیمانه

کشک:

نیم کیلوگرم

نمک و فلفل:

به میزان لازم

گوشت:

۲۵۰ تا ۵۰۰ گرم

طرز تهیه:

برنج را در کمی آب و نمک بپزید. گوشت (ترجیحا گردن) را با کمی پیاز بپزید.

بادمجان را سرخ کنید. سپس برنج، گوشت و بادمجان را به همراه ادویه با هم خوب مخلوط کنید. در مرحله آخر، کشک را اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشد، سپس با پیاز و نعناع داغ تزیین و بعد سرو کنید.