چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
کوکوی بامیه
مواد لازم:
بامیۀ ریز:
۵۰۰ گرم؛
تخم مرغ:
۶ عدد؛
پیاز متوسط:
۱ عدد؛
روغن مایع:
۱۲۰ گرم؛
زردچوبه:
یک دوم قاشق چایخوری؛
فلفل قرمز:
یک سوم قاشق چایخوری؛
سیر و ادویه:
به میزان دلخواه؛
نمک:
به میزان لازم.
طرز تهیه:
ابتدا بامیه ها را می شوییم و آنها را با پارچه خشک می کنیم. سپس آنها را به حلقه ای نازک برش می زنیم و پیاز را ساطوری می کنیم و با روغن تفت می دهیم تا پیازهای بلوری شود. بعد بامیه ها را اضافه می کنیم. نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد می افزاییم و می گذاریم سرد شود.
تخم مرغ ها را در کاسه ای می زنیم تا پف کند. مواد تفت داده شده را به اضافه سیر رنده شده و ادویه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و در تابۀ روغن مایع که گرم شده می ریزیم.
می توان این کوکو را در فر ۱۸۹ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بگذاریم تا بپزد. همچنین می توان این کوکو را روی شعله گاز نیز پخت آن را برش می زنیم و سرو می کنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست