شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
مجله ویستا

گواوا منبع ویتامین «C»


گواوا منبع ویتامین «C»

گواوا، میوه بومی مناطق گرمسیری آمریکا است که پوست سبز و قسمت داخل آن نیز صورتی یا سفید با دانه های ریز دیده می شود. به نوشته «Ask.Com» بعضی معتقدند که گواوا (Guava) نسبت به پرتقال، ویتامین C …

گواوا، میوه بومی مناطق گرمسیری آمریکا است که پوست سبز و قسمت داخل آن نیز صورتی یا سفید با دانه های ریز دیده می شود. به نوشته «Ask.Com» بعضی معتقدند که گواوا (Guava) نسبت به پرتقال، ویتامین C بیشتری دارد و میزان ویتامین A این میوه نیز بالا است.

این میوه منبع عالی ویتامین ها، فیبر و ماده معدنی است.

استفاده موضعی آن، زخم را سریع تر بهبود می بخشد.

گواوا برای درمان خون ریزی بینی، لثه و خون ریزی داخلی جزئی مفید است.

با متوقف کردن رشد میکروبی و از بین بردن مخاط از روده ها، اسهال خونی را درمان می کند.

گواوا، بدن را در مقابله با رادیکال های آزاد که در هنگام سوخت و ساز تولید می شود، کمک می کند و مانع بروز بیماری های حاد مربوط به سن مانند آلزایمر، آب مروارید و آرتریت روماتوئید می شود.

از آن جایی که این میوه یکی از غنی ترین منابع فیبر غذایی است، مصرف آن به افرادی که از یبوست رنج می برند توصیه می شود.

گواوا، سیستم گوارشی را تقویت و حتی ضدعفونی می کند.

این میوه که غنی از فیبر، فاقد کلسترول و حاوی کربوهیدرات است برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند، مفید می باشد.

این میوه استوایی برای پوست مفید است و مانع هر گونه ناراحتی پوستی می شود.

آب این میوه و یا جوشانده آن سرماخوردگی و سرفه را درمان می کند.

این میوه در پیش گیری از سرطان و بیماری قلبی موثر است.

گواوا مانع غلیظ شدن خون می شود.

این میوه دیابت را کنترل می کند، آب برگ آن دندان درد، ورم لثه و زخم دهان را درمان می کند.