چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
سوپ بادام زمینی
آب مرغ : ۲ لیتر
پیاز ریز سفید : ۱ عدد
آب لیموترش : ۱ قاشق سوپخوری
بادام زمینی بوداده بدون نمک : قدری
کرفس خرد شده : ۰.۵ قاشق سوپخوری
آرد سفید : ۳ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
روغن بادام زمینی : ۳ فنجان
کره : ۲۵۰ گرم
نمک کرفس : ۰.۳۳ قاشق سوپخوری
کره را در قابلمه آب کرده پیاز و کرفس را به آن افزوده مدت پنج دقیقه ان را سرخ کنید ولی بگذارید قهوهائی رنگ بشود.
آرد را بر آن افزوده، خوب هم بزنید. سپس آبگوشت مرغ را گرما گرم در آن ریخته مدت نیم ساعت بپزید.
مخلوط فوق را از روی آتش برداشته و آن ر صاف کرده، روغن بادام زمینی ، نمک کرفس و آب لیمو ترش و نمک به آن اضافه کنید.
چند دقیقه قبل از کشیدن ، بادام زمینی کوبیده روی سوپ فوقالذکر بپاشید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست