جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
گلابی شکم پر
مواد لازم:
شکر قهوه ای (یا شکر):
نصف پیمانه
کره نرم شده:
۲ قاشق غذاخوری
زرشک:
یک چهارم پیمانه
گردوی خرد شده:
یک چهارم پیمانه
گلابی پوست شده:
۸عدد
آب سیب:
نصف پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
شکر و کره را خوب با هم مخلوط و زرشک و گردوها را اضافه کنید.
گلابی را از قسمت بالا برش بزنید و کمی از داخل گلابی را با استفاده از قاشق های مخصوص خالی کنید.
گلابی ها را در ظرف پیرکس بچینید و هر یک از آن ها را با مقداری از مواد پر کنید و قسمت بالایی آن را که برش زده اید، روی گلابی قرار دهید.
آب سیب را در ظرف بریزید و گلابی ها را برای این که نرم شود به مدت ۳۰دقیقه در فر بپزید.
گلابی ها را داغ با خامه یا بستنی می توان سرو کرد.
ارزش غذایی یک گلابی متوسط:
کالری:
۹۶
چربی:
۰/۲ گرم
کربوهیدرات کلی:
۲۵/۷ گرم
فیبر غذایی:
۱/۵ گرم
قند:
۱۶/۳ گرم
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه آمریکا طالبان توماج صالحی حجاب رئیسی رهبر انقلاب سریلانکا کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
آتش سوزی کنکور سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل زنان
خودرو مسکن ارز قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران مهران مدیری کتاب تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس فرانسه اوکراین طوفان الاقصی جنگ اوکراین اتحادیه اروپا ترکیه انگلیس
پرسپولیس استقلال سردار آزمون بارسلونا بازی ژاوی فوتبال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور فوتسال تیم ملی فوتسال ایران
تیک تاک همراه اول بنیاد ملی نخبگان فیلترینگ ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات اپل نخبگان
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس داروخانه پیری دوش گرفتن