جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

گلابی شکم پر


گلابی شکم پر

● مواد لازم:
▪ شکر قهوه ای (یا شکر): نصف پیمانه
▪ کره نرم شده: ۲ قاشق غذاخوری
▪ زرشک: یک چهارم پیمانه
▪ گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
▪ گلابی پوست شده: ۸عدد
▪ آب سیب: نصف پیمانه

● طرز تهیه:
فر …

مواد لازم:

شکر قهوه ای (یا شکر):

نصف پیمانه

کره نرم شده:

۲ قاشق غذاخوری

زرشک:

یک چهارم پیمانه

گردوی خرد شده:

یک چهارم پیمانه

گلابی پوست شده:

۸عدد

آب سیب:

نصف پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

شکر و کره را خوب با هم مخلوط و زرشک و گردوها را اضافه کنید.

گلابی را از قسمت بالا برش بزنید و کمی از داخل گلابی را با استفاده از قاشق های مخصوص خالی کنید.

گلابی ها را در ظرف پیرکس بچینید و هر یک از آن ها را با مقداری از مواد پر کنید و قسمت بالایی آن را که برش زده اید، روی گلابی قرار دهید.

آب سیب را در ظرف بریزید و گلابی ها را برای این که نرم شود به مدت ۳۰دقیقه در فر بپزید.

گلابی ها را داغ با خامه یا بستنی می توان سرو کرد.

ارزش غذایی یک گلابی متوسط:

کالری:

۹۶

چربی:

۰/۲ گرم

کربوهیدرات کلی:

۲۵/۷ گرم

فیبر غذایی:

۱/۵ گرم

قند:

۱۶/۳ گرم



همچنین مشاهده کنید