دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

خورشت گل کلم


● مواد لازم:
▪ روغن مایع=۱۵۰ گرم
▪ پیاز= ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
▪ گوشت چرخ کرده=۳۰۰ گرم
▪ فلفل= ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ زردچوبه= ۱ قاشق چایخوری
▪ رب گوجه فرنگی= ۳ قاشق غذاخوری
▪ چاشنی خورشت مگی= یک …

مواد لازم:

روغن مایع=۱۵۰ گرم

پیاز= ۲ عدد (۲۵۰ گرم)

گوشت چرخ کرده=۳۰۰ گرم

فلفل= ۲/۱ قاشق چایخوری

زردچوبه= ۱ قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی= ۳ قاشق غذاخوری

چاشنی خورشت مگی= یک بسته

آب= ۵۰۰ میلی لیتر

گل کلم= ۶۰۰ گرم

نمک= ۱ قاشق چایخوری

زعفران= ۲/۱ قاشق چایخوری

آب لیموترش= ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱ ) روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

۲ ) گوشت چرخ کرده را همراه با فلفل و زردچوبه با پیاز به مدت ۸ دقیقه تفت دهید.

۳ ) رب گوجه فرنگی را افزوده و ۳ دقیقه تفت دهید.

۴ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.

۵ ) آب را افزوده و ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

۶ ) گل کلم ها را به خوبی شسته، به قطعات متوسط برش دهید و جداگانه در روغن به مدت ۲۰ دقیقه تفت دهید.

۷ )گل کلم را به بقیه مواد اضافه کرده و ۲۰-۱۵ دقیقه حرارت دهید.

۸ ) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

۹) زعفران و آب لیموترش را اضافه کنید.

۱۰) اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.

http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۲.aspx