چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
خورش کرفس | طرز تهیه خورش کرفس
گوشت گوسفند 100 گرم
کرفس پاک شده 450 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
آبغوره ½ پیمانه (70 میلی لیتر)
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
کرفس را پس از پاک کردن می شوییم و خرد می کنیم و برگ هایش را نیز ریز خرد می کنیم. کرفس ها را با برگ هایش در مقداری روغن با نمک و زرد چوبه سرخ می کنیم. (اگر به همراه روغن از مقداری کره استفاده شود کرفس ها خوش عطرتر خواهند شد.)
گوشت را در قابلمه ای جدا، با کمی نمک و زردچوبه در روغن سرخ می کنیم و سپس کمی آب جوش می ریزیم و شعله را کم می کنیم و می گذاریم تا گوشت نیم پز شود.
وقتی گوشت ها نیم پز شد، کرفس های سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا کرفس ها در کنار گوشت بپزد. وقتی کرفس ها خوب پخت، آبغوره و رب گوجه و پیاز داغ را اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.
خورش کرفس جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خورش کرفس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست