دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

خورش کرفس | طرز تهیه خورش کرفس


مواد لازم خورش کرفس


گوشت گوسفند     100 گرم
کرفس پاک شده     450 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه    به میزان لازم
روغن     به میزان لازم
رب گوجه فرنگی     1 قاشق مربا خوری
آبغوره     ½ پیمانه (70 میلی لیتر)
پیاز داغ     2 قاشق غذاخوری
 


خورش کرفس | طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس

    کرفس را پس از پاک کردن می شوییم و خرد می کنیم و برگ هایش را نیز ریز خرد می کنیم. کرفس ها را با برگ هایش در مقداری روغن با نمک و زرد چوبه سرخ می کنیم. (اگر به همراه روغن از مقداری کره استفاده شود کرفس ها خوش عطرتر خواهند شد.)
    گوشت را در قابلمه ای جدا، با کمی نمک و زردچوبه در روغن سرخ می کنیم و سپس کمی آب جوش می ریزیم و شعله را کم می کنیم و می گذاریم تا گوشت نیم پز شود.
    وقتی گوشت ها نیم پز شد، کرفس های سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا کرفس ها در کنار گوشت بپزد. وقتی کرفس ها خوب پخت، آبغوره و رب گوجه و پیاز داغ را اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.
 


خورش کرفس | طرز تهیه خورش کرفس

نکات تکمیلی در مورد خورش کرفس

خورش کرفس جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خورش کرفس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

خورش کرفس ، طرز تهیه خورش کرفس