شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
روغن جامد و مایع خوراکی
در غذاهایی که میخوریم دو نوع چربی وجود دارد که بر مقدار کلسترول خون تاثیر میگذارد. چربیهای اشباعشده و چربیهای اشباعنشده. چربیهای اشباعشده به بالا رفتن کلسترول خون کمک میکنند و میتوانند به همان مقداری که در غذای روزانه مصرف میشوند کلسترول خون را بالا ببرند. این نوع روغنها در حرارت معمولی به صورت جامد هستند. اما چربیهای اشباعنشده به پایینآمدن کلسترول خون کمک میکنند. این چربیها بیشتر از محصولات گیاهی به دست میآیند و در درجه حرارت معمولی به صورت روغن مایع و نیمهجامد هستند.
روغن آفتابگردان و ذرت از بهترین این روغنها هستند. گفتنی است اگر روغن گیاهی یا نباتی هیدروژنه و جامد شود به صورت اشباعشده در میآید و خواص روغنهای اشباعشده را پیدا میکند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان انتخابات دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی عراق چین دولت سیزدهم مجلس روز معلم رهبر انقلاب معلمان
سیل ایران هواشناسی آتش سوزی سازمان هواشناسی باران هلال احمر یسنا اصفهان شهرداری تهران معلم پلیس
ترکیه قیمت خودرو خودرو تورم قیمت طلا سهام عدالت قیمت دلار بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو مسکن
مهران غفوریان ساواک تلویزیون سریال صداوسیما موسیقی مسعود اسکویی سینمای ایران رضا عطاران
موبایل
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه استقلال علی خطیر باشگاه پرسپولیس بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی آیفون خودروهای وارداتی ناسا گوگل تلفن همراه مدیران خودرو صاعقه
کبد چرب دیابت فشار خون طول عمر