چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
دسر ژلاتینی با طعم بی نظیرِ نوتلا
مواد لازم:
خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
شکلات سیاه: ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۵۰ گرم
مارگارین: ۱۰۰ گرم
پودر شکر: ۱۲۵ گرم
پودر فندق: ۱۰۰ گرم
نوتلا: ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری
آب سرد: یکسوم لیوان
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
روش تهیه:
۱. ابتدا خامه صبحانه، شکلات سیاه و نوتلا را در قابلمه مخصوص کرمپزی ریخته و آن را روی حرارت قرار میدهیم تا تمامی مواد ذوب و یکدست شوند.
۲. در مرحله بعد کره و پودر شکر را داخل کاسه همزن آنقدر هم میزنیم تا کاملا پفکی شوند. پودر کاکائو را اضافه میکنیم و تا حد یکدست شدن مواد را هم میزنیم. ژلاتین را روی آب سرد میپاشیم و روی بخار آب قرار میدهیم تا کاملا ذوب و یکدست شود.
۳. حالا کرم شکلاتی، کرم کرهای، خامه فرم گرفته، پودر فندق و ژلاتین ذوبشده را داخل کاسهای بزرگ با هم مخلوط میکنیم. بهتر است برای این کار دو دقیقه از همزن برقی استفاده کنیم.
۴. مخلوط حاصل را داخل قالب مورد نظر میریزیم و ۱۰ ساعت در یخچال قرا میدهیم. پس از این مدت آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئین میکنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی شهدای خدمت ابراهیم رئیسی شهید جمهور رئیسی حسین امیرعبداللهیان ایران شهادت سقوط بالگرد
هواشناسی مترو فرودگاه شهرداری تهران سازمان هواشناسی بارش باران کنکور شهر تهران آموزش و پرورش هلال احمر امتحانات نهایی پلیس
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو حقوق بازنشستگان بازار خودرو بورس دلار سایپا یارانه ایران خودرو یارانه نقدی
هالیوود مسعود ده نمکی تلویزیون موسیقی هنرمندان سینمای ایران سینما لیلا حاتمی آیت الله سید ابراهیم رئیسی شعر رسانه ملی
دانش بنیان
فلسطین شهید خدمت رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه روسیه امیرعبداللهیان جنگ غزه آمریکا چین حماس ولادیمیر پوتین
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس والیبال لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال بارسلونا
هوش مصنوعی اینترنت اپل مایکروسافت سامسونگ مغز تبلیغات گوگل فناوری
سلامت کاهش وزن آلزایمر طول عمر افسردگی فشار خون