سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
بهترین روش برنزه کردن در بارداری
خانم هایی که داشتن پوست برنزه را دوست دارند دوران حاملگی را زمان ممنوعیت این بخش زیبایی می دانند اما برخی از افراد مشتاقند حتی در این دوران هم پوستی تیره رنگ داشته باشند پس بهتر است با داشتن اگاهی کافی و برای جلوگیری از آسیب های ناشی محتاتانه عمل کنند. در این بخش خواهید خواند که کدام روش بهترین و مناسب ترین روش برنزه شده پوست در دوران بارداری است.
نکات مهم برنزه کردن بدن در دوران حاملگیبرنزگی با کرم ها :
خبر خوب این است که مواد تشکیل دهنده در لوسیونها و کرمهای برنزه کننده بی ضرر هستند و میتوان از آنها در طول بارداری استفاده کرد. این محصولات اساسا رنگ هایی هستند که روی سطح پوست باقی می مانند و نمی توانند به جنین در حال رشد آسیب بزنند. برنزه کردن پوست در سال های اخیر بسیار متداول شده است و به همین دلیل محصولات زیادی برای این منظور تهیه شده است که بی ضرر هستند. هرچند توصیه می شود از اسپری های برنزه کننده استفاده نکنید چون بو و عطر این اسپری ها در صورت استنشاق برای ریه های شما مناسب نیست. این مواد حتی ممکن است وارد جریان خون شما شود و به این ترتیب به طور بالقوه جنین در حال رشد را تحت تاثیر قرار داده و به او آسیب بزند.
آفتاب گرفتن در ساحل :
نگرانی درباره آفتاب ساحل هم مانند سولاریوم است. بارداری پوست شما را حساس میکند بنابراین احتمال بروز کهیر، راش و لک بیشتر میشود. اگر در معرض نور خورشید قرار گرفتی باید آب زیادی بنوشید، کلاه استفاده کنید و حتما از کرم های ضد آفتاب با SPF بالاتر از 30 استفاده کنید. اگر احساس سرگیجه و تهوع داشتید به هیچ عنوان نباید ساعات طولانی در برابر آفتاب قرار بگیرید.
برنزگی با سولاریوم :
وقتی که قرار باشد با سولاریوم خودتان را برنزه کنید نگرانی هایی برای شما و کودک تان بیشتر می شود. این دستگاه ها اشعه ماورابنفش را به طور مستقیم به پوست شما می تاباند که می تواند باعث سرطان پوست شود. بهتر است به این گفته که اشعه سولاریوم از نوع A بوده و در نتیجه هیچ آسیبی به بدن نمی رساند توجهی نکنید. یک مطالعه نشان می دهد که استفاده از سولاریوم 10 بار در سال احتمال ابتلا به ملانوما که یکی از انواع سرطان پوست است را دو برابر افزایش می دهد. ملانوما تنها نوعی از سرطان است که در جفت پخش شده و می تواند برای مادر و جنین هر دو خطرناک باشد.
دراز کشیدن روی تخت های سولاریوم دمای بدن را بالا می برد که همین موضوع برای جنین به خصوص در سه ماهه اول بسیار خطرناک است. داشتن درجه حرارت بالا در دوران بارداری – بیشتر از 38,5- که می تواند روی تخت سولاریوم، حمام داغ یا سونا اتفاق بیفتد با ناهنجاری های ستون فقرات در نوزادان ارتباط دارد.
نگرانی دیگر خوابیدن به پشت در مدت طولانی روی این تخت هاست که میتواند جریان خون به قلب شما و در نتیجه جنین تان را محدود کند.
به طور کلی زنان بارداری که پوست حساسی دارند و درمعرض اشعه ماورابنفش قرار می گیرند – چه از طریق سولاریوم و چه از طریق آفتاب- بیشتر در خطر ایجاد لک روی صورت و بازوهایشان در دوران بارداری هستند.
بهترین روش برنزه کردن در بارداریایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست