دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا
سالاد ذرت | طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه
مواد لازم سالاد ذرت و پیازچه
ذرت پخته شده 850 گرم
پیازچه خرد شده 3 ساقه
سرکه سفید 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
ترخون ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نمک درشت کمی
فلفل آسیاب شده کمی
در یک کاسه بزرگ ذرت پخته، پیازچه خردشده، سرکه، روغن زیتون و ترخون را مخلوط می کنیم.
نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می زنیم تا یک دست با هم مخلوط شوند.
سالاد شما آماده است. در صورت تمایل می توانید کمی قارچ ورقه شده هم به آن اضافه کنید. این سالاد طعمی شبیه ذرت مکزیکی دارد و می توانید به عنوان یک شام سالم و کامل سرو و نوش جان کنید.
سالاد ذرت جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سالاد ذرت را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
مسعود پزشکیان پزشکیان ایران انتخابات انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی دولت چهاردهم رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403
آلودگی هوا هواشناسی استان مرکزی تهران کنکور شهرداری تهران قتل سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش پلیس قوه قضاییه
قیمت دلار تورم قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بانک مرکزی بورس بازار خودرو واردات خودرو حقوق بازنشستگان بازار سرمایه دلار
کربلا تلویزیون سینما امام حسین (ع) سینمای ایران کتاب رامبد جوان هنرمندان تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی ماهی باتری
رژیم صهیونیستی فرانسه غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا انگلیس چین جو بایدن حزب الله لبنان حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس یورو 2024 لیگ برتر علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا ترکیه
سامسونگ ناسا روزنامه هوش مصنوعی
رژیم غذایی تب دانگ ویتامین کاهش وزن آلزایمر پوکی استخوان کودک