دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

سالاد ذرت | طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه


مواد لازم سالاد ذرت و پیازچه

ذرت پخته شده  850 گرم

پیازچه خرد شده 3 ساقه

سرکه سفید  3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری

ترخون ریز خرد شده  1 قاشق غذاخوری

نمک درشت   کمی

فلفل آسیاب شده   کمی


سالاد ذرت | طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه

طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه

    در یک کاسه بزرگ ذرت پخته، پیازچه خردشده، سرکه، روغن زیتون و ترخون را مخلوط می کنیم.

     نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می زنیم تا یک دست با هم مخلوط شوند.

    سالاد شما آماده است. در صورت تمایل می توانید کمی قارچ ورقه شده هم به آن اضافه کنید. این سالاد طعمی شبیه ذرت مکزیکی دارد و می توانید به عنوان یک شام سالم و کامل سرو و نوش جان کنید.
 


سالاد ذرت | طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه

نکات تکمیلی در مورد سالاد ذرت

سالاد ذرت جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سالاد ذرت را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

سالاد ذرت ، طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه