شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن
مواد لازم برای مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن


نکات تکمیلی در مورد مافین پرتقالی
آرد جو دوسر بدون گلوتن 2 فنجان
جوش شیرین 1 و نیم فنجان
بکینگ پودر 1 ق چ
نمک نصف ق چ
تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق 2 عدد
عسل دو سوم فنجان
روغن کانولا سه چهارم فنجان
رنده پوست پرتقال 1 ق غ
اسانس پرتقال 1 ق چ
عصاره وانیل سه چهارم ق چ
دوغ کره یا شیر نصف فنجان
زغال اخته یا آلبالو 1 و نیم فنجان
پرک بادام برای روی مافین
نصف فنجان در صورت تمایل

طرز تهیه مافین پرتقالی با آرد جو دوسر فاقد گلوتن
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
12 عدد کپسول کاغذی داخل قالب های مافین بگذارید .
آرد جو دوسر ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط نمایید .
تخم مرغ ، عسل ، روغن ، رنده پوست پرتقال ، اسانس پرتقال ، وانیل و دوغ کره را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند .
مخلوط آرد را به مواد مروطب اضافه کرده و در حدی که خمیر یکدست شود هم بزنید . 1 فنجان زغال اخته یا آلبالو را با خمیر مخلوط نمایید .
کپسولهای کاغذی را تقریبا تا سه چهارم پر کنید و بقیه ی زغال اخته یا آلبالو را رویشان بگذارید .سپس پرک بادام روی مافین ها بریزید و 16 – 20 دقیقه در فر بگذارید بپزند در صورتی که خلال دندان وسط مافین ها زدید و تمیز بیرون آمد میتوانید آن ها را از فر خارج کنید .
5 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتد سپس مافین های پرتقالی را روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند .
این مافین ها را میتوانید در ظرف دربسته تا 2 روز در دمای اتاق و تا 4 روز در یخچال نگهداری نمایید .

مافین پرتقالی جزو کیک و شیرینی - مافین و کاپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
مافین پرتقالی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست