سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کاسرول تن ماهی با قارچ


مواد لازم برای کاسرول تن ماهی با قارچ
 
یک و یک دوم پیمانه ماکارونی
دو عدد برگ بو
چهار پیمانه لوبیا سبز خرد شده
نصف پیاز متوسط خرد شده
یک پیمانه قارچ خرد شده
دو قاشق چایخوری پودر سیر
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
سه قوطی ماهی تن
دو و یک دوم پیمانه شیر بدون چربی
یک دوم پیمانه آرد سبوس دار
دو قاشق غذاخوری آرد ذرت
یک پیمانه پانکو
 

طرز تهیه کاسرول تن ماهی با قارچ
 
طرز تهیه کاسرول تن ماهی با قارچ
 
ابتدا فر خود را با بر روی 400 درجه فارنهایت قرار دهید و بگذارید از پیش گرم شود.
آب را بجوشانید و ماکارونی و برگ بو را داخل آن بریزید.
در یک کاسه بزرگ، لوبیاهای سبز، پیاز و قارچ ها را مخلوط کنید.
در یک کاسه کوچک، آرد را با آرد ذرت و تمامی ادویه ها ترکیب کنید .
زمانی که ماکارونی آماده شد، آبکشی کنید و به کاسه سبزیجات اضافه نمایید .
تن ماهی را به همین کاسه اضافه کنید .به آرامی شیر را به مخلوط اضافه کنید و سپس ادویه ها و آرد را بیفزایید .
بعد از ترکیب شدن، در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن را با پانکو بپوشانید .
اجازه دهید به مدت 30 دقیقه در فر بپزد.
دمای فر را تا 350 درجه فارنهایت پایین بیاورید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر در این دما بپزد .
 

طرز تهیه کاسرول تن ماهی با قارچ
نکات تکمیلی در مورد کاسرول تن ماهی با قارچ

کاسرول تن ماهی با قارچ جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 15 دقیقه میباشد .
کاسرول تن ماهی با قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کاسرول تن ماهی با قارچ