شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه مسقطی انار
مواد لازم برای مسقطی انار
آب انار:حدود 4 لیوان
شکر:2 لیوان
نشاسته مرغوب:حدود 7 تا 8 قاشق غذاخوری
گلاب:نصف لیوان
کره:3 قاشق غذاخوری
ابتدا آب انار را با نشاسته مخلوط کنید تا حل شده و بعد آن را روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا کمی غلیظ شود.
شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
پس از آن، گلاب و کره را هم افزوده و پس از شفاف و ذوب شدن کره، مسقطی را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کرده، در یخچال بگذارید تا خوب بسته شود.
در صورتی که آب انار شیرین بود، می توانید از میزان شکر کم کنید.
نکات تکمیلی در مورد مسقطی انارمسقطی انار جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مسقطی انار را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان نماز جمعه دولت چهاردهم دولت پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری محمدجواد ظریف انتخابات رئیس جمهور ظریف مجلس شورای اسلامی علیرضا زاکانی
تهران گرمای هوا هواشناسی سازمان هواشناسی زلزله وزارت بهداشت عزاداری پلیس اربعین قتل شهرداری تهران سلامت
مایکروسافت خودرو برق واردات خودرو قیمت خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو مالیات
کربلا امام حسین سینما اوشین بازیگر تلویزیون سینمای ایران خسرو شکیبایی امام حسین (ع) فیلم فرهاد مشیری
دانشگاه تهران پرنده فضا
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل تل آویو دونالد ترامپ فلسطین آمریکا جو بایدن غزه ترامپ روسیه جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال ایران استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر تراکتور نقل و انتقالات علی علیپور باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران سپاهان لیگ برتر
ویندوز اختلال جهانی مرکز ملی فضای مجازی ناسا کامپیوتر خودروهای وارداتی سامسونگ عیسی زارع پور موبایل اینترنت سرعت اینترنت فناوری
رژیم غذایی گرمازدگی چاقی کاهش وزن افسردگی گیاهان دارویی سکته قلبی