پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

آش آلو و عدس | طرز تهیه آش آلو و عدس


مواد لازم برای آش آلو و عدس
 
عدس دو پیمانه
لپه یک پیمانه
گوشت چرخ کرده 150 گرم
سبزی آش 300 گرم
سیب زمینی و هویج نگینی شده از هر کدام یک عدد
پیاز خلالی سرخ شده یک عدد
زردچوبه، نمک و فلفل و آب به میزان لازم
برنج نصف پیمانه
روغن سه قاشق غذاخوری
آلو سیاه پنج عدد
 

آش آلو و عدس | طرز تهیه آش آلو و عدس
 
طرز تهیه آش آلو و عدس

ابتدا در قابلمه ای مناسب آب ریخته سپس پیاز، سبزی، هویج، عدس، لپه و برنج را اضافه کرده و زردچوبه نمک و فلفل بزنید. وقتی به جوش آمد کوفته ریزه ها را اضافه کرده سپس سیب زمینی و آلوها را اضافه نمایید و با حرارت ملایم بگذارید بپزد. وقتی آش جا افتاد آن را سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد آش آلو و عدس

آش آلو و عدس جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش آلو و عدس را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

آش آلو و عدس ، طرز تهیه آش آلو و عدس