سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال


مواد لازم :
پودرشکر                       1/2 پیمانه
سفیده تخم مرغ            4 عدد
آرد سفید                      1/2 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده   1عدد
آب پرتقال                      3 قاشق غذاخوری
مواد میانی :
زردآلو                           1/2 پیمانه
آب پرتقال                      2/3 پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا سفیده های تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته، با همزن بزنید و پودر شکر را طی دو بار به آن اضافه کنید تا سفیده ها سفت شوند.آرد را الک کرده و همراه با رنده ی پوست پرتقال و آب پرتقال به سفیده ها اضافه کرده، به آرامی بزنید. فر را با حرارت 211 درجه ی سانتیگراد یا 411 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر به ابعاد 23 در 33 سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و کاغذ را کمی چرب کنید. حالا مواد آماده شده را در سینی ریخته و به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از پخت آن را رول کرده و اجازه دهید تا سرد شود.برای آماده کردن مایه ی وسط رولت، زردآلو ها را در شیرجوشی ریخته و آب پرتقال را اضافه کرده، با حرارت ملایم بگذارید تا آب پرتقال جذب شود، سپس مایه را در غذاساز ریخته تا پوره ی نرمی به دست آید.نان رولت را باز کرده و پوره آماده شده را روی آن پخش کرده، سپس نان را رول کرده و روی آن را با پودر شکر یا خلال هایی از پرتقال تزئین و سپس سرو نمائید.
 

نکات تکمیلی در مورد رولت زردآلو و پرتقال

رولت زردآلو و پرتقال جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
رولت زردآلو و پرتقال را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال