جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

پوره سیب زمینی | طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر


 مواد لازم پوره سیب زمینی و سیر


سیب زمینی  1 کیلوگرم

سیر 2 عدد بزرگ

کره ¼ پیمانه

شیر  1 پیمانه

نمک و فلفل  به میزان لازم

جعفری خرد شده  ¼ پیمانه

فلفل قرمز تند  به میزان لازم


پوره سیب زمینی | طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر

طرز تهیه پوره سیب زمینی و سیر


پوست سیب زمینی ها را می گیریم و آنها را در قطعات بزرگ برش می دهیم. در یک قابلمه مناسب مقداری آب و نمک می ریزیم و سیب زمینی ها را درون آن می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم. سیب زمینی ها در مدت 15 الی 20 دقیقه می پزند و اگر چنگالی را داخل آن فرو کنیم، نرم خواهند بود. آنها را از آب خارج می کنیم و می گذاریم تا خشک شوند.

سیب زمینی ها را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و کره و شیر را روی آن می ریزیم. یک سیر را له می کنیم و سیر دیگر را در روغن زیتون برشته می کنیم. سیر له شده و سیر سرخ‎ شده در روغن زیتون را به همراه روغن آن، درون پوره می ریزیم. مواد را کامل مخلوط می کنیم و آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. فلفل قرمز و جعفری را نیز به پوره اضافه می کنیم و آنها را مخلوط می کنیم. پس از اینکه مواد کامل مخلوط شدند، آن را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می کنیم.


پوره سیب زمینی | طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر

نکات تکمیلی در مورد پوره سیب زمینی

پوره سیب زمینی جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پوره سیب زمینی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پوره سیب زمینی ، طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر


همچنین مشاهده کنید