جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ قارچ و جو


موادلازم:
جو پرک               1 لیوان
قارچ خرد شده      2 لیوان
هویج                  3 عدد
شیر                   2 لیوان
سیر                   3 حبه
سینه مرغ           1عدد
خامه                  5 قاشق غذاخوری
کره                    2 قاشق غذاخوری
شوید.نمک.فلفل  به مقدار لازم

طرزتهیه:

ابتدا درون قابلمه ای 5 لیوان اب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد ، در اواسط پخت مرغ میتوانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید.پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 – 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد.پس از اماده شدن سوپ خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید.


 

نکات تکمیلی در مورد سوپ قارچ و جو

سوپ قارچ و جو جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
سوپ قارچ و جو را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوپ قارچ و جو