چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مربای گل | طرز تهیه مربای گل
گل (محمدی، رز) فرقی نمی کند 100 گرم
شکر 200 گرم
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای گل
ابتدا گلبرگ ها را پاک کرده و تمیز بشویید. سپس در یک شیشه تمیز بعد از اینکه کاملا گلبرگها خشک شدند یک لایه گل بریزید و سپس مقداری شکر. دوباره گل و بعد شکر و این کار را ادامه دهید تا شیشه پر شود درب شیشه را محکم ببندید و برای حدود یک هفته در پشت پنجره آشپزخونه مقابل نور خورشید قرار بدهید مربا در مقابل آفتاب خود به خود رسیده و جوش می زند و بعد از حدود یک هفته کاملا جا می افتد. بعد از این که از جا افتادن مربا مطمئن شدید یک قاشق آبلیمو به درون شیشه هدایت کرده و به هم بزنید. دور شیشه را بشویید و در جای خنک قرار دهید.(این مقدار آبلیمو برای این مقدار گل بود برای مقدار بیشتر اندازه ها را تغییر دهید)
مربای گل جزو مربا و کمپوت میباشد
مربای گل را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست