دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مربای گل | طرز تهیه مربای گل
گل (محمدی، رز) فرقی نمی کند 100 گرم
شکر 200 گرم
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای گل
ابتدا گلبرگ ها را پاک کرده و تمیز بشویید. سپس در یک شیشه تمیز بعد از اینکه کاملا گلبرگها خشک شدند یک لایه گل بریزید و سپس مقداری شکر. دوباره گل و بعد شکر و این کار را ادامه دهید تا شیشه پر شود درب شیشه را محکم ببندید و برای حدود یک هفته در پشت پنجره آشپزخونه مقابل نور خورشید قرار بدهید مربا در مقابل آفتاب خود به خود رسیده و جوش می زند و بعد از حدود یک هفته کاملا جا می افتد. بعد از این که از جا افتادن مربا مطمئن شدید یک قاشق آبلیمو به درون شیشه هدایت کرده و به هم بزنید. دور شیشه را بشویید و در جای خنک قرار دهید.(این مقدار آبلیمو برای این مقدار گل بود برای مقدار بیشتر اندازه ها را تغییر دهید)
مربای گل جزو مربا و کمپوت میباشد
مربای گل را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران پزشکیان جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ریاست جمهوری انتخابات 1403
هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران فضای مجازی خانواده آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی پلیس محیط زیست سیل
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دولت سیزدهم خودرو بازار خودرو دلار قیمت سکه بورس حقوق بازنشستگان بازار سرمایه بانک مرکزی
سینما علیرضا قربانی تخت جمشید تلویزیون کنسرت سینمای ایران رسانه ملی بازیگر دفاع مقدس کتاب شهید موسیقی
دانشگاه تهران دانش بنیان ماهواره دانشگاه آزاد اسلامی باتری وزیر علوم
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین ترکیه فرانسه آمریکا جو بایدن روسیه جنگ غزه دونالد ترامپ چین لبنان
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 لیگ برتر باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات آلمان نقل و انتقالات استقلال تیم ملی آلمان
هوش مصنوعی اپل گوگل الکامپ نمایشگاه الکامپ ربات سرعت اینترنت وزیر ارتباطات عیسی زارع پور
دیابت عینک آفتابی طب سنتی ویتامین ورزش آلزایمر گرمازدگی سکته مغزی قند خون بارداری