جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

سس سالسا | طرز تهیه سس سالسا


مواد لازم برای سس سالسا
 
فلفل قرمز تند :2 عدد
گوجه فرنگی :500 گرم
پیاز سفید :یک عدد
سیر خرد شده :یک قاشق چایخوری
زیره سبز :1/2 قاشق چایخوری
پونه خشک :1/4 قاشق چایخوری
نمک :1/4 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای :2 عدد متوسط
 
 

سس سالسا | طرز تهیه سس سالسا
 
 
طرز تهیه سس سالسا
برای تهیه سس سالسا، ابتدا دانه های فلفل دلمه ای را خارج نموده، آن ها را خوب ریز کنید.
فلفل قرمز، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، زیره، پونه کوهی و نمک را در یک مخلوط کن، خوب مخلوط نمایید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
فلفل دلمه ای را نیز اضافه نموده و به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید.
سس سالسا را در یخچال قرار داده و هر زمان که نیاز بود از آن استفاده کنید.
 

سس سالسا | طرز تهیه سس سالسا
نکات تکمیلی در مورد سس سالسا

سس سالسا جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سس سالسا ، طرز تهیه سس سالسا