چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

آبگوشت دیزی سنگی | طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی


مواد لازم برای آبگوشت دیزی سنگی تبریزی



گوشت گوسفندی با استخوان =1 کیلو
دنبه= 300 گرم
لپه =یک فنجان سرخالی
پیاز متوسط =یک عدد
مغز لیمو عمانی =یک قاشق سوپخوری
آب گوجه فرنگی= یک فنجان
رب گوجه فرنگی =یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی= 5 عدد
نمک و فلفل =به مقدار لازم


آبگوشت دیزی سنگی | طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی


طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی



گوشت و دنبه را پس از شستن 10 قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید. گوشت سرخ شده را با 4 لیوان آب، زردچوبه، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید. در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم. بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. نان سنگک، پیاز، دوغ، سبزی خوردن در کنارش فراموش نشود.


آبگوشت دیزی سنگی | طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی

نکات تکمیلی در مورد آبگوشت دیزی سنگی

آبگوشت دیزی سنگی جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آبگوشت دیزی سنگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

آبگوشت دیزی سنگی ، طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی