دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا
گوشت سرخ شده | طرز تهیه گوشت سرخ شده گوسفند بدون روغن
مواد لازم برای گوشت سرخ شده بدون روغن

طرز تهیه گوشت گوسفند سرخ شده بدون روغن

نکات تکمیلی در مورد گوشت سرخ شده
گوشت گوسفند :900 گرم
سیر :10 حبه
فلفل چیلی :6 عدد
دارچین :یک تکه 2.5 سانتیمتری
زنجفیل تازه :2 قاشق سوپخوری
زیره سبز :یک قاشق چایخور
فلفل سیاه :یک قاشق چایخوری
ادویه کاری :یک قاشق چایخوری
روغن :یک قاشق چایخوری
زردچوبه :¼ قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم

گوشت گوسفند را در اندازههای کوچک خرد میکنیم.
زنجفیلها را رنده میکنیم. سیر و فلفل چیلی را نیز ریز میکنیم.
فلفل سیاه (اگر دانه آن را داشته باشید بهتر است)، فلفل چیلی، دارچین و زیره سبز را روی حرارت ملایم بو داده و سپس آسیاب میکنیم تا تبدیل به پودر شوند.
سیر و زنجفیل را در همان تابه قبلی با روغن کمی سرخ کرده و همراه با 1 قاشق سوپخوری آب آسیاب میکنیم تا تبدیل به خمیر شوند.
برشهای گوشت را به نمک، زردچوبه، پودر کاری، ادویهجات آسیاب شده و خمیر سیر و زنجفیل آغشته میکنیم و برای 30 دقیقه گوشت را در ادویه میخوابانیم.
بعد از آن گوشت را در زودپز گذاشته روی شعله ملایم گذاشته تا بپزد. بسته به نوع زودپز زمان پخت گوشت در این مرحله متفاوت است.
از آنجایی که گوشت طی پخته شدن مقدار زیادی آب میاندازد احتیاجی به اضافه کردن آب نیست.
پس از پخت گوشت زودپز را کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس در آن را باز میکنیم. از آنجا که گوشت پرچرب است، مایع درون زودپز دارای مقدار زیادی چربی خواهد بود. از این رو احتیاجی به اضافه کردن روغن برای سرخ شدن آن در مرحله بعد نیست.
با احتیاط مایع درون زودپز را در یک تابه بزرگ ریخته، بر روی شعله بالای اجاق حرارت میدهیم تا جایی که بیشتر آب آن تبخیر شده و تنها چربی باقی بماند. سپس شعله را کم کرده تا سطح گوشت کمی طلایی شود.
برای سرو این غذا از برگهای ریحان و جعفری استفاده کنید.

گوشت سرخ شده جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
گوشت سرخ شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست