چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه خورشت سیب سرخ


 مواد لازم برای خورشت سیب سرخ
 
گوشت ماهیچه یا مغز ران  500 گرم
سیب سفید یا قرمز متوسط هفت عدد
پیاز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوری
روغن 100 گرم
آبلیمو نصف استکان
زعفران ساییده شده به میزان لازم
نمک و فلفل و شکر  به میزان لازم
رب گوجه فرنگی نصف قاشق سوپخوری
 

طرز تهیه خورشت سیب سرخ
 
طرز تهیه خورشت سیب سرخ
 
گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید.
دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد.
سیب های پوست گرفته را داخل قابلمه ای قرار داده و با شکر مورد دلخواه و آب بپزید.
توجه داشته باشید که سیب ها نباید شکل خود را از دست بدهند.
سپس کمی شکر، آبلیمو، نمک و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بجوشد فقط تا میزانی که بپزد و له نشود.
خورش را در ظرف کشیده و سیب ها را کنار آن قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد خورشت سیب سرخ

خورشت سیب سرخ جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خورشت سیب سرخ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خورشت سیب سرخ