جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
خوراک بلغور | طرز تهیه خوراک بلغور و کنگر
خوراک بلغور گندم و کنگر را برا بیماران رفلاکس معده تهیه کنید تا با ترکیبات موجود در این خوراک بازگشت اسید معده تحلیل رود.یکی از مشکلات گوارشی ریفلاکس است. برای پیشگیری و درمان این مشکل به نکات زیر توجه فرمایید:
از مصرف مواد غذایی محرک مانند نوشابه های گازدار، چای پررنگ، قهوه، گوجه فرنگی، مرکبات و آب آن ها، ادویه جات و به خصوص فلفل پرهیز نمایید.خ
مصرف مواد غذایی چرب و سرخ کرده و شیرینی ها را کاهش دهید.
مواد غذایی کم چرب مانند شیر کم چرب را جایگزین مواد غذایی پرچرب کنید.
از مصرف شکلات، نعنا و محصولات حاوی نعنا (مانند قرص نعنا و عرق نعنا) اجتناب نمایید.
وعده های غذایی کوچک، کم حجم و مکرر بخورید. همراه غذا آب ننوشید و آب را بین وعده های غذایی میل کنید.
حداقل 2 تا 3 ساعت قبل از خواب غذا نخورید.
هنگام غذا خوردن لباس تنگ نپوشید و از کمربند استفاده نکنید.
موقع غذا خوردن راست بنشینید.
بلغور گندم :1 پیمانه
روغن هسته ی انگور :4 قاشق سوپ خوری
لوبیا سبز تازه و خردکرده :20 عدد
کنگر خردکرده :10 ساقه
تره فرنگی خردکرده :1 بوته
قارچ ورقه ای خردکرده :150 گرم
سیب زمینی (استامبولی) خردکرده :4 عدد
نمک :به میزان لازم
پودر تخم گشنیز :1 قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی :1 قاشق سوپ خوری
آب مرغ :1 پیمانه
مواد لازم برای تهیه ی سس سبزی:
کدوسبز پخته :1 عدد
هویج پخته :1 عدد
پیازچه :2 ساقه
زنجفیل تازه و رنده کرده :1 قاشق چای خوری
بادام زمینی بی نمک بوداده :1 قاشق سوپ خوری
گشنیز تازه و خردکرده :1 قاشق سوپ خوری
سرکه برنج :1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه خوراک بلغور گندم و کنگر:ابتدا بلغور را در حدود 2 ساعت بخیسانید. حالا آن را با مقدار کمی آب و نمک بپزید.
بعد از پخت، روغن را بیفزایید. لوبیا سبز، کنگر و تره فرنگی را نیز بخارپز کنید.
اکنون قارچ، سیب زمینی و سبزی های یادشده را با بلغور ترکیب کنید.
نمک، تخم گشنیز، رب گوجه فرنگی و آب مرغ را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم بپزید.
اینک خوراک را برای پذیرائی در ظروف مناسبی بکشید و همراه با سس میل کنید.
روش تهیه ی سس:
همه ی مواد را درون کاسه ی مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
آن گاه سس را در حدود یک ساعت در یخچال نگه دارید تا خنک شود.
نکات تکمیلی در مورد خوراک بلغورخوراک بلغور جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
خوراک بلغور را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست