یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار


 مواد لازم برای ران مرغ ترش با سس انار
 
    ران مرغ:3 عدد
    آب انار:2 پیمانه
    انار دانه شده:یک عدد
    روغن هسته انگور:6 قاشق سوپخوری
    رب انار:3 قاشق سوپخوری
    شکر:یک چهارم قاشق سوپخوری
    پیاز سرخ شده:3 قاشق سوپخوری
    آرد نشاسته ذرت:یک دوم قاشق سوپخوری
    سس انار:1 قاشق سوپخوری
    پیاز رنده شده:1 عدد


طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار
 
طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار
 
ابتدا ران مرغ را به همراه پیاز رنده شده، مقداری آب انار، سس انار، رب انار و 2 قاشق سوپخوری از روغن هسته انگور مخلوط می کنیم و به مدت 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شود؛ سپس درون یک تابه همه مواد را می ریزیم و می گذاریم تا 45 دقیقه مرغ با کلیه مواد سس پخته شود. 
 
در اواخر پخت آرد نشاسته را با پیاز سرخ شده و 4 قاشق سوپخوری آب انار مخلوط و به خوراک اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوراک کاملا غلیظ شود. در اواخر پخت دانه های انار را افزوده، درون ظرف ریخته و از سس غذا روی مرغ می ریزیم. 
 
بسته به ذائقه می توانیم از شکر نیز اضافه کنیم. نوع رب اناری که استفاده می کنیم باعث ترش و ملس شدن خوراک می شود. 
 
نکات تکمیلی در مورد ران مرغ ترش

ران مرغ ترش جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ران مرغ ترش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار