یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

همبرگر گیاهی | طرز تهیه همبرگر گیاهی بلغور


مواد لازم برای همبرگر گیاهی بلغور
 
لوبیا چیتی پخته :400 گرم
بلغور :½ پیمانه
خرده نان یا پودر سوخاری :¼پیمانه
نان همبرگر سبوس دار :4 عدد
پیازچه :یک دسته
تخم مرغ :یک عدد
هویج :یک عدد
روغن مایع گیاهی :3 قاشق سوپ خوری
ارده :2 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز :¼ قاشق چای خوری
مایونز  :به مقدار لازم
کاهو :به مقدار لازم
نمک و فلفل :به مقدار لازم
 

همبرگر گیاهی | طرز تهیه همبرگر گیاهی بلغور
 
طرز تهیه همبرگر گیاهی بلغور
 
لوبیا چیتی را پخته و آبکشی کنید.
در کاسه ای متوسط، بلغور را با نمک و یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید.
روی کاسه را بپوشانید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا بلغور نرم شود (تا حدی که قابل جویدن باشد). آن را از الک ریز عبور دهید، فشار دهید تا آب آن خارج شود.
لوبیاها را در کاسه ای متوسط بریزید و با گوشت کوب آنها را له کنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود. می توانید لوبیا را در غذاساز هم بریزید تا کاملا نرم شود. خرده نان، پیازچه خردشده، تخم مرغ، هویج رنده شده، فلفل قرمز، ارده و بلغور را اضافه کنید.
نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مخلوط را به صورت 4 عدد  همبرگر درآورید طوری که ضخامت هر یک 3 سانتیمتر باشد.
در یک تابه بزرگ، روغن را با حرارت کم گرم کنید. همبرگرهای گیاهی را در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند و سفت شوند، برای سرخ شدن هر طرف 5 تا 8 دقیقه کافی است.
ساندویچ آماده شده را با مایونز یا ارده یا ترکیبی از مایونز و ارده (به نسبت دلخواه) و کاهو سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد همبرگر گیاهی

همبرگر گیاهی جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
همبرگر گیاهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

همبرگر گیاهی ، طرز تهیه همبرگر گیاهی بلغور