دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا

مارچوبه ریزوتو | طرز تهیه مارچوبه ریزوتو (ایتالیایی)


مواد لازم برای مارچوبه ریزوتو (ایتالیایی)
 
شیر یک سوم فنجان
پنیر پارمسان یک فنجان
نمک به میزان لازم
مارچوبه 250 گرم
برنج یک فنجان
پیازچه نصف فنجان (خرد شده)
عصاره مرغ یک عدد
کره دو قاشق غذاخوری
فلفل به میزان لازم
 
 
مارچوبه ریزوتو | طرز تهیه مارچوبه ریزوتو (ایتالیایی)
 

طرز تهیه مارچوبه ریزوتو (ایتالیایی)
 
در یک ماهیتابه مناسب (عمیق و بزرگ) یک قاشق غذاخوری کره را با حرارت مناسب گرم کنید. پیازچه ها را اضافه کرده و برای دو دقیقه روی حرارت نگه دارید تا به رنگ شفاف در آیند. سپس برنج را به مخلوط اضافه کرده و برای دقیقه همراه با حرارت مخلوط کنید تا به خوبی سطح تابه را بپوشانند 
حال شیر را به آرامی اضافه کنید و حرارت را در حد متوسط نگه دارید تا برنج به خوبی شیر را جذب کند و حالت مایع مانند مخلوط دچار تغییر شود. در این مرحله عصاره مرغ را به تابه اضافه کرده و مدت 20 دقیقه متناوبا هم بزنید تا برنج به کف تابه نچسبد. در انتهای این زمان مارچوبه ها را اضافه کرده و پس از یک دقیقه حرارت را قطع کنید. 
در ظرفی جدا به آرامی یک قاشق باقی مانده کره را به همراه پنیر پارمسان هم بزنید و به مخلوط اضافه کنید. 
بهتر است این غذا بلافاصله بعد از پخت سرو شود . 
نکات تکمیلی در مورد مارچوبه ریزوتو

مارچوبه ریزوتو جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
مارچوبه ریزوتو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مارچوبه ریزوتو ، طرز تهیه مارچوبه ریزوتو (ایتالیایی)