دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
طرز تهیه تصویری چیکن ساتای
آشپزخانه نمناک
مواد لازم:
سینه ی مرغ 2 عدد
سویا سس 4 قاشق چای خوری
آب لیمو ترش 4 قاشق چایخوری
روغن گیاهی (آفتابگردان ) 4 قاشق چایخوری
زردچوبه 2 قاشق چایخوری
گشنیز 4 قاشق چایخوری
زیره 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و در اندازه ی متوسط خرد کنید. فیله های مرغ خرد شده را سیخ بزنید و به سراغ تهیه سس چیکن ساتای بروید.
ادویه ها و مواد اولیه دیگر را در ظرفی مخلوط کنید تا مایعی تقریبا غلیظ و یکدست به دست آید.
فیله های مرغ سیخ زده شده را با یک برس به مخلوط مواد و ادویه ها آغشته کنید و بعد از اینکه چیکن ها کاملا به سس اغشته شدند به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شوند.
بعد از یک ساعت چیکن ساتای را از یخچال خارج کنید و با دقت کباب کنید.
چیکن ساتای جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
چیکن ساتای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست