پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

کیک ماکارونی | کیک ماکارونی با روکش سیب زمینی


 کیک ماکارونی با روکش سیب زمینی کمی زمان برتر از کیک ماکارونی ساده است اما برای میهانی های مخصوص این دستور تهیه مناسب تر است.

مواد لازم برای کیک ماکارونی

مواد روکش:

سیب زمینی آب پز یا بخار پز:6-8 عدد متوسط

تخم مرغ:یک دانه کوچک یا نصف تخم مرغ بزرگ

آرد:8 قاشق غ

روغن مایع:5 ق غ

کره نرم:20 گرم

نمک و فلفل و پودر سیر 

زرده کمی با چنگال زده شده :یک دانه

مواد داخل کیک:

ماکارونی:یک بسته 500 گرمی

ذرت پخته یا کنسرو :یک لیوان پر که با 2 ق غ مایونز، کمی نمک و پودر

آویشن مخلوط شده

پنیر پیتزای رنده شده:150 گرم

قارچ ورقه ای خرد شده:300 گرم

پیاز نگینی شده :1 دانه بزرگ

سیر رنده شده:3 حبه

رب 2 ق غ

کره:1.5 ق غ

فلفل و نمک و زردچوبه

طرز تهیه روکش:

سیب زمینی های پخته، بدون پوست و خنک شده رو کاملا با کره له

کنید(رنده نکیندا)، اینقدر ادامه بدید که یکدست و صاف بشه،

تخم مرغ و نمک و فلفل و پودر سیر هم اضافه و خوب مخلوط کنید،

آرد رو هم با الک اضافه و مخلوط کنید و کنار بگذارید،

سس قارچی:

به پیاز و سیر سرخ شده، رب و نمک و فلفل و کمی زردچوبه اضافه

کنید و روی حرارت ملایم باشه تا وقتی رب هم سرخ و خوش رنگ بشه،

قارچ سرخ شده رو هم به پیاز اضافه کنید و یک استکات سرخالی آب

بریزید تا مواد خوب با هم مخلوط بشن و سس غلیظی باقی بمونه،

در انتها کره اضافه کنید و از حرارت بردارید،

ماکارونی رو به روش معمول آبکش کنید(من قبل از ریختن ماکارونی به

درون آب در حال جوش نمک و کمی زردچوبه و 2 قاشق روغن اضافه

میکنیم)


کیک ماکارونی | کیک ماکارونی با روکش سیب زمینی

چیدن مواد در قالب:

کف و اطراف قالب رو کاملا چرب کنید، با روغن مایع یا کره نرم

به ترتیب در 4 لایه... به طوریکه در پایان 2 سانت از ارتفاع قالب خالی

بماند موادو بریزید به این شکل:

 ماکارونی، سس قارچ

 ماکارونی، نیمی از ذرت، نیمی از پنیر

 ماکارونی، سس قارچ،

 ماکارونی، پنیر، ذرت

 در پایان کمی ماکاورنی

فر رو با دمای 200 درجه روشن کنید تا کاملا گرم بشه...

مرحله روکشی:

5 قاشق روغن مایع به خمیر سیب زمینی اضافه و کمی مخلوط کنید،

این خمیر رو روی ماکارونی با دست یکپارچه پخش کنید،

زرده را با برس در 2و3 مرحله روی سطح خمیر بمالید،

با خلال دندون به فواصل 3-4 سانت سوراخ کنید،

در طبفه وسط فر داغ 200 درجه قرار بدید و بعد از 5 دقیقه حرارت رو

به 185 کاهش بدید تا نیم ساعت الی 40 دقیقه بپزه و روی کیک عسلی

و خوشرنگ بشه،

5 دقیقه به پایان کار با سس کچاپ طرح مورد علاقه رو پیاده کنید (طرح

مورد علاقه من این بار گل بود! ) و دوباره در فر این بار با شعله بالا قرار بدید،

از فر خارج کنید، کمی بعد برش بزنید،

نکات تکمیلی در مورد کیک ماکارونی

کیک ماکارونی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
کیک ماکارونی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کیک ماکارونی ، کیک ماکارونی با روکش سیب زمینی