سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کیک لیمویی | طرز تهیه کیک لیمویی


مواد لازم برای کیک لیمویی 

آرد :250 گرم

کره : 180 گرم نرم شده

شکر :180 گرم

تخم مرغ :3 عدد

بکینگ پودر :1/5 قاشق چایخوری

رنده پوست لیمو :3 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه :2 قاشق سوپخوری


کیک لیمویی | طرز تهیه کیک لیمویی

طرز تهیه کیک لیمویی 

فر را با 200 درجه سانتی گراد از 15 دقیقه جلوتر روشن کنید تا گرم شود.

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شوند و شکر حل شود حدود 5 الی 6 دقیقه با درجه تند، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هر یک دانه ای که اضافه کردید 30 ثانیه با همزن بزنید و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.

حالا رنده لیمو ترش و آلبیمو را اضافه کنید.( بگینگ پودر و آرد را مخلوط کنید و سه بار الک کنید)، بار آخر آرد را روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط کنید تا آرد به خورد مواد برود.

برای بهتر شدن کیفیت این کیک بهتر است از قالب های میان تهی استفاده کنید، قالب حدود 23 سانتی مناسب این مقدار مواد است.

کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و مواد را رویش بریزید.

روی مواد را صاف نکنید، کیک های کره ای خودشان در گرمای فر سطحشان صاف می شوند و بعد در طبقه وسط فر به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهی

می توانید در نهایت این کیک را با مقداری مارمالاد که با کمی آبلیموی تازه مخلوط و رقیق شده برس کشی کنید تا براق و زیبا تر و خوش طعم تر شود یا با سه چهار قاشق آبلیموی تازه و یک

پیمانه پودر قند آیسینگ شکری درست کنید و روی کیک بریزید.


کیک لیمویی | طرز تهیه کیک لیمویی

نکات تکمیلی در مورد کیک لیمویی

کیک لیمویی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کیک لیمویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کیک لیمویی ، طرز تهیه کیک لیمویی