شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
مجله ویستا

خورش سیر انار|خورش سیر انار مازندرانی


مواد لازم:

پودر موسیر:یک قاشق مرباخوری
پودر سیر:یک قاشق مرباخوری
سیر:5حبه (بزرگ)
نمک:به میزان لازم
انار:2 پیمانه (دان شده)
رب انار:نصف پیمانه
مرغ:یک کیلو
پیاز:یک عدد (ریز)
روغن کنجد:4 قاشق سوپ خوری
زعفران:یک قاشق مرباخوری (اختیاری)
 

خورش سیر انار|خورش سیر انار مازندرانی
 
طرز تهیه:
1. ابتدا مرغ را شسته و چربی های اضافی آن را پاک کنید.تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها 2 قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.
2. پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه 2 قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید.سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید .
3. شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید.زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و یک دقیقه تفت دهید.زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیازداغ اضافه کنید.مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش 50دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد.
نکات تکمیلی در مورد خورش سير انار

خورش سير انار جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خورش سير انار را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خورش سیر انار ، خورش سیر انار مازندرانی