جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
باقلوای پسته | طرز تهیه باقلوای پسته
مواد لازم باقلوای پسته
طرز تهیه باقلوای پسته
نکات تکمیلی در مورد باقلوای پسته
خمیر فیلو 480 گرم
پسته کوبیده شده 450 گرم
کره 230 گرم
شکر 1 پیمانه (200 گرم)
آب 1 پیمانه
عسل ½ پیمانه
وانیل خالص 1 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق مرباخوری
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. داخل یک سینی فر مستطیل شکل به ابعاد 22.5 در 33.5 سانتی متر، کره می مالیم. به طوری که تمامی کف و دیواره های آن به کره آغشته شود. حواستان باشد که برای درست کردن باقلوا, در استفاده از کره دست و دلباز باشید.
پسته را کوبیده و دارچین را روی آن ها می پاشیم و مخلوط را کنار می گذاریم.
برش های خمیر را نصف می کنیم به طوری که هر قطعه آن به اندازه ظرف فر باشد. روی ورقه های خمیر که استفاده نشده پارچه نمداری می اندازیم تا از خشک شدن آن ها در حین انجام کارهای دیگر جلوگیری شود.
دو ورقه از خمیر را داخل ظرف فر آماده شده، می اندازیم و روی آن را کامل کره می مالیم. باز هم دو لایه دیگر گذاشته و کره می مالیم. این کار را آنقدر انجام می دهیم تا هشت لایه خمیر روی هم قرار گیرد. سپس دو تا سه قاشق غذاخوری از مخلوط پسته و دارچین را روی سطح آن ها پاشیده و کامل به طور یکدست پخش می کنیم. روی مواد را دو لایه دیگر خمیر قرار داده و روی آن را باز هم کره می مالیم. از مخلوط پسته روی آن ریخته و کامل سطح خمیر را با پسته می پوشانیم.
باز هم دو لایه دیگر خمیر روی آن قرار می دهیم و کره مالی می کنیم و مخلوط پسته را روی آن پخش می کنیم و در نهایت 6 تا 8 ورقه از خمیر برای آخرین لایه باقلوا بماند. یعنی آخرین لایه باید به ضخامت 6 تا 8 ورقه خمیر باشد.
به کمک یک چاقوی مناسب، باقلوای داخل سینی فر را به شکل لوزی یا مربع برش می زنیم. سپس آن را به مدت حدود 50 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا پخته شده و روی آن طلائی و ترد شود.
تا زمانی که باقلوا در فر می باشد، شهد آن را آماده می کنیم:شکر و آب را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم تا شکر کامل در آب حل شود. سپس وانیل و عسل را به آن اضافه می کنیم و مواد را به مدت 20 دقیقه روی حرارت به آرامی مخلوط می کنیم تا شربت قوام بیاید.
باقلوا را از فر خارج کرده و سریع شهد را روی آن می ریزیم و آن را کنار می گذاریم تا خنک شود.
باقلوای پسته جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
باقلوای پسته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست