چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

خورش بامیه | طرز تهیه خورش بامیه


مواد لازم :
گوشت            400گرم
بامیه               200گرم
گوجه فرنگی      3عدد
لیمو عمانی       2عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده   2 قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه  به مقدار لازم
دارچین نکوبیده  1 قطعه


خورش بامیه | طرز تهیه خورش بامیه



طرز تهیه :
ابتدا گوشت را به همراه یک عدد پیاز رنده شده و یک تکه چوب دارچین نکوبیده بپزید. در اواسط پخت بامیه و نمک و زرد چوبه و رب را به آن اضافه کنید. بامیه را تاحدی بپزید که له نشود. لیمو عمانی را با پوست قطعه قطعه کرده و به خورش اضافه کنید پنج دقیقه به پایان پخت گوجه فرنگی را پوست کنده و دانه های آن را بگیرید و به قطعات کوچک تقسیم کنید و به همراه پیاز داغ در خورش بریزید و سعی کنید که زیاد پخته نشود.حالا دارچین را از خورش در آورده و دور بیندازید . خیلی آرام و با دقت خورش را در ظرف بکشید تا بامیه هاسالم بمانند.

 

نکات تکمیلی در مورد خورش بامیه

خورش بامیه جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خورش بامیه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خورش بامیه ، طرز تهیه خورش بامیه