پنجشنبه, ۲۷ مرداد, ۱۴۰۱ / 18 August, 2022
مجله ویستا
طرز تهیه ماهی سالمون با چاشنی ریحان
مواد لازم ماهی سالمون با چاشنی ریحان
کره یا مارگارین 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه و پیاز (سرخ شده یا خام) 400 گرم
کدو سبز1 عدد
فیله ماهی سالمون4 عدد
برگ ریحان تازه (خرد شده)2 قاشق غذاخوری
نمکنصف قاشق چایخوری
چاشنی لیمو فلفل1 قاشق چایخوری

طرز تهیه ماهی سالمون با چاشنی ریحان
یکه قابلمه برداشته و آن را روی حرارت متوسط قرار بدهید، بعد کره را داخل آن بریزید. بعد از اینکه کره آب شد، فلفل دلمه و پیاز را به آن اضافه کرده و برای 2 دقیقه تفت بدهید، بعد کدو را اضافه کنید.
ماهی سالمون را با پوستش داخل ماهیتابه روی سبزیجات قرار بدهید. ریحان، نمک و چاشنی لیمو فلفل را روی ماهی و سبزیجات بریزید.
درب ظرف را گذاشته و اجازه بدهید با حرارت پایین برای 8 تا دقیقه طبخ شود (یا تا زمانی که پوست ماهی به راحتی با چنگال کنده شود). بعد از اینکه سالمون پخت، آن را به همراه سبزیجات با یک قاشق سوراخ دار از قابلمه درآورده و در بشقاب سرو قرار بدهید.

ماهی سالمون جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
ماهی سالمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید