دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا

مرنگ پسته ای | طرز تهیه مرنگ پسته ای


 مواد لازم برای مرنگ پسته ای
 
سفیده تخم مرغ  6 عدد (1 پیمانه)
شکر   2 پیمانه
پسته خرد شده  1 پیمانه
کرم تارتار  ½ قاشق چای خوری
وانیل  ¼ قاشق چای خوری
 
 

مرنگ پسته ای | طرز تهیه مرنگ پسته ای
 
طرز تهیه مرنگ پسته ای
 فر را با دمای 225 درجه فارنهایت (107 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سفیده تخم مرغ ها و کرم تارتار را در کاسه تمیز مخلوط کن رومیزی بریزید. با سرعت بالا با سر همزن بزنید تا سفیده ها کامل کف کنند. وقتی مخلوط کن با سرعت نسبتاً بالا روشن است شکر را آهسته اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه بزنید تا موج های سفت شکل بگیرد. وانیل و نصف پیمانه پسته خرد شده را اضافه کنید و 10 ثانیه با سرعت زیاد بزنید تا مخلوط شوند.
خمیر را داخل یک قیف بریزید و خمیر را به شکل توده هایی هم اندازه روی 2 سینی فر که کف آن با کاغذ روغنی پوشانده شده است بریزید. بین مرینگو ها 2.5 تا 5 سانتی متر فاصله بگذارید. نصف پیمانه پسته خرد شده را روی آنها بپاشید.
 دو ساعت در فر بپزید. وقتی خنک شدند، مرینگویها را تا زمانی که می خواهید آن را سرو نمایید در ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید. برای مرینگوی ساده، دستور فوق را دنبال کنید فقط پسته را حذف کنید.
 

مرنگ پسته ای | طرز تهیه مرنگ پسته ای
نکات تکمیلی در مورد مرنگ پسته ای

مرنگ پسته ای جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مرنگ پسته ای را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

مرنگ پسته ای ، طرز تهیه مرنگ پسته ای