دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا

ساندویچ لبنانی | طرز تهیه ساندویچ بره لبنانی


مواد لازم ساندویچ لبنانی

گوشت راسته بره  350 گرم

تبوله 120 گرم 
باباغنوش 225 گرم
نان لواش 4 عدد
سیر له شده 2 حبه
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
 

ساندویچ لبنانی | طرز تهیه ساندویچ بره لبنانی
 
طرز تهیه ساندویچ لبنانی
گوشت را از طول به 2 نیم تقسیم کنیدو بصورت ورقه های نازک ببرید.
روغن، سیر و آبلیمو را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
گوشت را به آنها اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید.
به مدت 10 دقیقه گوشت را در این مواد زیر و رو کنید تا طعم آنها را به خود بگیرد.
یک تابه نچسب را روی شعله متوسط  تا زیاد گرم کنید با کمی روغن چرب کنید و هر سمت از گوشت ها را به مدت 3 الی 4 دقیقه تا حدی که دوست دارید بپزید.
گوشت ها را به بشقابی منتقل کنید و روی آن را با فویل بپوشانید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه استراحت کنند.
یک تکه از نان لواش را بر روی تخته آشپزی قرار دهید و ¼ از باباغنوش را روی آن پخش کنید و بعد ¼ از آن تبوله و ¼ از گوشت ها را روی آن قرار دهید.
نان را رول کنید و آن را به 2 نیم تقسیم و روی هر نیمه را با یک خلال دندان محکم کنید.
3 رول دیگر نیز با این مواد تهیه نمایید و آنها را فوراً سرو نمایید. 
 

ساندویچ لبنانی | طرز تهیه ساندویچ بره لبنانی
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ لبنانی

ساندویچ لبنانی جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ساندویچ لبنانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ساندویچ لبنانی ، طرز تهیه ساندویچ بره لبنانی