پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سس تری یاکی (Triyaki)
مواد لازم سس تری یاکی (Triyaki)
سس سویا 1پیمانه
ریشه زنجفیل تازه پوست کنده 2 سانتی متر
سیر له شده ½4 حبه
شکر قهوه ای 2تا 4 قاشق غذاخوری
تمامی مواد مزه دار کننده را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.
اگر از شکر استفاده می کنید به اندازه ای هم بزنید که کاملاً حل شود. مواد باید کاملاً یکدست شوند.
سس را در ظرف بزرگ و کم عمقی بریزید. گوشت، مرغ یا ماهی تکه شده را در سس قرار دهید. اجازه دهید برای 20 دقیقه تا 3 ساعت گوشت در سس باقی بمانند تا مواد را کاملاً به خود کشیده و مزه دار شود.
سپس طبق دستور آن را طبخ کنید.
سس تری یاکی جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست