چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

ساندویچ پنیر | طرز تهیه ساندویچ پنیر با ژامبون و گلابی


 مواد لازم برای ساندویچ پنیر با ژامبون و گلابی
 
نان تست :8 برش
ژامبون بره :16 برش
پنیر چدار یا گودا رنده یا ورقه شده:200 گرم
گلابی بزرگ :یک عدد
کره نرم شده و قابل پخش کردن :2 قاشق غذاخوری
 
 

ساندویچ پنیر | طرز تهیه ساندویچ پنیر با ژامبون و گلابی
طرز تهیه ساندویچ پنیر با ژامبون و گلابی
لایه های ساندویچ تان را آماده کنید. نان، پنیر، تکه های گلابی، ژامبون، نان.
کره را روی ساندویچ پخش کنید. ساندویچ را برعکس (طوری که قسمت کره ای به پشت باشد) روی تابه داغ یا در ساندویچ ساز قرار دهید. طرف دیگر ساندویچ را نیز کره بمالید.
روی هر نان تست کره ای، 2 ورقه ژامبون، چند برش نیم سانتی گلابی و سپس پنیر رنده یا ورقه شده را قرار دهید، نان تست دیگری روی آن گذاشته و اجازه دهید برای 3 دقیقه یا کمی بیشتر در ساندویچ میکر یا تابه چدنی بماند تا خوب سرخ شود و سپس با استفاده از کفگیر فلزی آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم حرارت ببیند.
این ساندویچ وقتی آماده می شود که لبه های آن تست شود و پنیرش ذوب گردد. آن را به دو نیم تقسیم کرده و سرو نمائید.
 

ساندویچ پنیر | طرز تهیه ساندویچ پنیر با ژامبون و گلابی
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ پنیر

ساندویچ پنیر جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ساندویچ پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

ساندویچ پنیر ، طرز تهیه ساندویچ پنیر با ژامبون و گلابی


همچنین مشاهده کنید