چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

لبو پلو| طرز تهیه لبو پلو


 مواد لازم برای لبو پلو
 
مرغ پخته و خرد شده :1/2 مرغ
لبوی پخته و خرد شده :4 عدد
اسفناج پخته شده :100 گرم
برنج آبکش شده :3 پیمانه
پیاز سرخ شده :یک عدد
زعفران :یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن :به میزان لازم
 

لبو پلو| طرز تهیه لبو پلو
 
طرز تهیه لبو پلو
مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت می دهیم و لبوها را به صورت دلخواه خرد می کنیم.
اسفناج ها را می گذاریم کمی نرم شوند. (اسفناج ها نیازی به پخت زیاد ندارند)
درون یک قابلمه، تمام مواد را به صورت لایه لایه به برنج آبکش شده اضافه می کنیم و مقداری از برنج را زعفرانی کرده و می گذاریم تا برنج دم بکشد.
به خاطر اینکه لبوها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابه لای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه می کنیم. چون موقع مخلوط کردن، لبو له می شود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.
 

لبو پلو| طرز تهیه لبو پلو
نکات تکمیلی در مورد لبو پلو

لبو پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
لبو پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

لبو پلو ، طرز تهیه لبو پلو


همچنین مشاهده کنید