چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
لبو پلو| طرز تهیه لبو پلو
مواد لازم برای لبو پلو
طرز تهیه لبو پلو
نکات تکمیلی در مورد لبو پلو
مرغ پخته و خرد شده :1/2 مرغ
لبوی پخته و خرد شده :4 عدد
اسفناج پخته شده :100 گرم
برنج آبکش شده :3 پیمانه
پیاز سرخ شده :یک عدد
زعفران :یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن :به میزان لازم
مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت می دهیم و لبوها را به صورت دلخواه خرد می کنیم.
اسفناج ها را می گذاریم کمی نرم شوند. (اسفناج ها نیازی به پخت زیاد ندارند)
درون یک قابلمه، تمام مواد را به صورت لایه لایه به برنج آبکش شده اضافه می کنیم و مقداری از برنج را زعفرانی کرده و می گذاریم تا برنج دم بکشد.
به خاطر اینکه لبوها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابه لای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه می کنیم. چون موقع مخلوط کردن، لبو له می شود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.
لبو پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
لبو پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران احمد وحیدی وزیر کشور مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم حج تمتع سلامت تهران هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش دستگیری فضای مجازی شورای شهر تهران
بانک مرکزی ارز دلار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو سایپا قیمت طلا مالیات چین بازار خودرو
تلویزیون سریال پایتخت سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم کتاب رسانه ملی
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین آمریکا حماس روسیه نوار غزه نتانیاهو ترکیه افغانستان
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید سپاهان تراکتور بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ برتر فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اینستاگرام اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن قهوه بارداری خواب سلامت روان چاقی