شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا

ته چین گوشت و بادنجان | طرز تهیه ته چین گوشت و بادنجان


مواد لازم ته چین گوشت و بادنجان

برنج :3 پیمانه
گوشت چرخ کرده :250 گرم
رب گوجه :یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ :  چهار عدد
پیاز :یک عدد
سیر :سه حبه
پودر هل :1/2 قاشق چایخوری
گلاب :1 قاشق غذاخوری
ماست :2/3 لیوان
زعفران دم کرده :دو قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
فلفل قرمز :به میزان لازم
زردچوبه :به میزان لازم
سماق :یک قاشق چایخوری
روغن :1/2 پیمانه


ته چین گوشت و بادنجان | طرز تهیه  ته چین گوشت و بادنجان

طرز تهیه ته چین گوشت و بادنجان

 بادنجان ها را پوست گرفته و برش های حلقه نیم سانتی میزنیم ، سپس درون روغن سرخ میکنیم .
پیاز را خرد کرده و درون روغن مقداری همراه با زردچوبه سرخ میکنیم ، سپس سیر و رب را به آن اضافه کرده و تفت مختصری میدهیم گوشت را به آن اضافه کرده و همراه با نصف استکان میگذاریم تا بپزد و به روغن بنشیند ، سپس نمک ، فلفل قرمز و سماق را به آن اضافه میکنیم مجدادا تفت کوچک دیگری میدهیم  .
برنج را جوشانده و سپس آن را آبکش میکنیم . در ظرفی ابتدا دو عدد تخم مرغ کامل به علاوه دو زرده را شکسته خوب همزده و سپس ماست ، زعفران ، هل ، گلاب و دو قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کرده و مجدادا به خوبی هم میزنیم تا مواد کاملا مخلوط شود .
برنج را به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم . درون قابلمه مورد نظر مقداری روغن ریخته و میگذاریم تا کمی داغ شود ، سپس به ترتیب ابتدا نیمی از مخلوط برنج ، بادنجان ها ، مواد گوشتی و در آخر الباقی برنج ها را روی مواد میریزیم .
ته چین بادمجان را میگذاریم تا کاملا به خوبی دم کشد و در نهایت درون ظرف موردنظر خالی کرده و با زرشک ، خلال پسته و مواد دلخواه دیگر روی آن را تزئین میکنیم .

نکات

1. چون این برنج با ماست مخلوط میشود نباید زیاد بجوشد و تقریبا باید زنده تر برداشته شود .
2. در تهیه سس گوشتی این غذا میتوانید به دلخواه از هر نوع مواد دیگری مانند فلفل دلمه که طعم دل پذیری به آن میدهد استفاده نمایید .


ته چین گوشت و بادنجان | طرز تهیه  ته چین گوشت و بادنجان

نکات تکمیلی در مورد ته چین گوشت و بادنجان

ته چین گوشت و بادنجان جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ته چین گوشت و بادنجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

ته چین گوشت و بادنجان ، طرز تهیه ته چین گوشت و بادنجان