پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

خوراک بادمجان یونانی


خوراک بادمجان یونانی

● مواد لازم :
▪ ۲ عدد بادمجان متوسط
▪ ۷۵ گرم کره
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
▪ ۲ قاشق غذاخوری خرده نان سفید و تازه
▪ یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
▪ یک عدد …

مواد لازم :

۲ عدد بادمجان متوسط

۷۵ گرم کره

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

۲ قاشق غذاخوری خرده نان سفید و تازه

یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

یک عدد تخم مرغ زده شده

سس پنیر

۵۰ گرم پنیر پیتزا

مواد لازم برای سس پنیر :

۴۰ گرم کره

۴۰ گرم آرد معمولی

سه لیوان شیر

۴۰ گرم پنیر پیتزا

طرز تهیه خوراک :

بادمجان ها را بعد از پوست گرفتن، برش های نسبتا ضخیم بزنید و پس از پاشیدن نمک، بگذارید به مدت نیم ساعت بماند.

پس از خشک کردن بادمجان ها، هر ۲ طرف آن را در مقداری کره روغن سرخ کنید.

پیاز را برش های نازک بزنید و در کره باقی مانده سرخ کنید تا کمی طلایی شود.

گوشت چرخ کرده را که از قبل پخته اید، با خرده نان و رب گوجه مخلوط کنید و ادویه دلخواه به آن اضافه کنید.

یک سوم بادمجان ها را در ظرف پیرکس بچینید و مقداری مخلوط گوشت و پیاز روی آن بریزید و دوباره بادمجان روی آن قرار دهید و سپس بقیه مواد را روی آن بریزید. در آخر باقی مانده بادمجان را روی مخلوط قرار دهید.

تخم مرغ را با سس پنیر هم بزنید و روی همه مواد بریزید و پنیر روی آن بپاشید.

ظرف را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت قرار دهید.

طرز تهیه سس پنیر:

آرد را با کمی کره تفت دهید و سپس به طور تدریجی به آن شیر اضافه کنید و هم بزنید. وقتی مایه کمی غلیظ شد، پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.